Mèdia 14/08/2011

L'anàlisi de les revoltes impulsades per joves a tot el món són portada a 'El Periódico'

El diari destaca que el Regne Unit mira d'entendre el perquè dels cins dies de fúria i repassa moviments com els viscuts a Madrid, el Caire i Damasc

Redacció
2 min
El Periódico 14 d'agost

BarcelonaLa portada de El Periódico destaca avui en portada l'any de les revoltes i titula: "Per què els joves del món es rebel·len?". El rotatiu presenta un anàlisi del darrers moviments que s'han viscut a grans ciutats com Damasc, El Caire, Madrid i aquesta mateixa setmana també a Londres, que mira d'entendre el perquè de la violència viscuda als carrers.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari també duu en portada el pla de Rajoy per intentar sortir de la crisi, amb retallades incloses, i la prèvia del Madrid-Barça, que avui disputen l'anada de la Supercopa.

El País recull a la portada els impagaments que acumulen les administracions públiques a tot l'Estat. "Els impagaments dels governs es disparen als 50.000 euros", diu el titular. També és informació destacada la fam a l'Àfrica: "Somàlia es mor", titulen. Els ajustaments econòmics que han provocat els mercats a Europa i la visita del Papa a Madrid també apareixen en portada.

A La Vanguardia, una de les informacions destacades és el pla de retallades de Rajoy "El PP no anunciarà els ajustaments abans de les eleccions", diu el titular que segons el diari el líder del PP no donarà a conèixer fins després de les eleccions, La principal imatge en porta és la de la trobada de joves catòlics ahir a Barcelona.

La informació d'apertura a El Mundo és que "Ni el PSOE ni el PP veuen necessari reduir 8.114 municipis". També destaquen declaracions del cardenal Rouco Varela: "Ens hem de preguntar si la política no ha envaït algun camp que no li pertoca", titula. Una tercera informació també de portada són les declaracions de Dolores de Cospedal assegurant que ja hi ha prou proves per instar a la il·legalització de Bildu.

Als diaris esportius, l'anada d'Avui de la Supercopa que enfrontarà Barça i Madrid és la informació omnipresent. "Primer duel", titula l'Sport. El Marca, en canvi, se centra en l'espectacle: "El millor partit del món", es pot llegir en porada.

stats