Mèdia 18/06/2011

L'exigència de Sánchez-Camacho d'una escola bilingüe per al seu fill, a la portada d''El Mundo'

Les portades de la majoria de diaris coincideixen a donar protagonisme al pacte Merkel-Sarkozy per donar estabilitat a l'economia a Europa

Redacció
2 min
Porta d''El Mundo' del 18 de juny

BarcelonaLa campanya de la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, exigint una escola bilingüe per al seu fill és una de les informacions més destacades avui a la portada d'El Mundo. El diari també dóna molt protagonisme a la política basca i titula: "Batasuna col·loca un alcalde a l'ombra a Sant Sebastià".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El pacte d'ahir entre la cancellera Angela Merkel i el president francès, Nicolas Sarkozy, és una de les informacions que protagonitza gran part de les portades d'avui. Ho recullen com a informació principal La Vanguardia, El Periódico i El País.

A La Vanguardia també s'hi destaca l'avís del govern espanyol de "tolerància zero" amb els 'indignats' violents i el tret de sortida ahir del festival Grec a Barcelona.

El Periódico recull que els 'indignats' i Interior negocien la seguretat de la manifestació de demà. Una altra de les informacions en portada també es dedica a la qüestió lingüística a les escoles: "El PP pressiona l'Executiu de Mas amb el castellà", titula

La portada de l'Avui Avui destaca en portada l'entrevista al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, al suplement L'Econòmic. "El pacte fiscal dependrà de la capacitat dels partits catalans d'anar plegats", diu el conseller. "L'espoli fiscal agreuja el deute de Catalunya" és el titular principal del diari.

El pacte Merkel-Sarkozy és la informació més destacada a El País, que també destaca en portada el relat policial sobre la detenció de l'excap de l'FMI, Dominique Strauss Kahn. Els 849 casos de nens robats a Espanya que està investigant la fiscalia i el canvi de la Constitució al Marroc per enfilar el camí cap a una monarquia parlamentària són altres informacions principals.

En els diaris esportius, L'Sport recull que la Roma ve a buscar a Bojan oferint 10 milions d'euros i també destaca la sortida de Ricky Rubio del Barça per anar a jugar a l'NBA. Marca destaca que Mourinho prepara "a tota màquina" l'estratègia per guanyar la Supercopa contra el Barça.

stats