Recull de premsa
Mèdia 09/11/2011

“ETA prepara un altre comunicat per abans del 20-N”, a la portada de 'La Razón'

La banda plantejaria la desmilitarització de la seva estructura com a mesura de suport a la candidatura d'Amaiur. L'adéu a Berlusconi, després que el primer ministre italià hagi perdut la majoria absoluta al Parlament, és el principal titular d'obertura a les portades

Ara
2 min
La Razón, 9 de novembre

BarcelonaLa Razón torna a col·locar ETA a la primera pàgina i aquest dimecres revela que la banda “prepara un altre comunicat per abans del 20-N". El diari cita “fonts antiterroristes” que asseguren que la banda plantejaria la desmilitarització de la seva estructura com a mesura de suport a la candidatura d'Amaiur, “que disputa al PNB l'hegemonia del nacionalisme basc”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La premsa diu adéu a Berlusconi després que el Cavaliere hagi perdut la majoria al Parlament italià, i hagi anunciat que dimitirà quan s'aprovin les mesures d'austeritat exigides per la UE. A la premsa catalana, El Periódico parla en italià per l'ocasió i diu “Berlusconi è finito”, l'ARA diu “Vençut” i La Vanguardia subratlla “Berlusconi també”. A la premsa espanyola, El País explica “Berlusconi promet dimitir quan s'aprovi l'ajustament dictat per la UE” i Público escriu 'Berlusconi' amb 'K', de manera que es pot llegir “KO”.

El Punt Avui es demarca en l'obertura i destaca “Cacaolat es queda a Catalunya”. El Mundo també opta per encapçalar la portada amb una altra qüestió i titula “Anticorrupció acusa Urdangarin d'apoderar-se de fons públics”.

Dos dies després del debat televisiu entre Rubalcaba i Rajoy, les portades encara valoren les intervencions dels dos candidats. L'Abc dedica bona part de la primera pàgina a una fotografia de Mariano Rajoy amb la seva dona i subratlla “El líder del PP va superar en 26 punts al socialista, que només va convèncer el 44% dels votants del PSOE”. El diari presenta les dades d'una enquesta de DYM que dóna 47 punts al candidat popular enfront dels 21 del socialista. El Periódico també presenta les dades d'un sondeig de GESOP, que atorga 47,6 punts a Rajoy i 17 a Rubalcaba.

stats