recull de portada
Mèdia 02/04/2012

“Nova ofensiva integral de Batasuna contra l'estat”, a la portada del diari 'El Mundo'

'La Razón' explica: "Batasuna pressiona el PP per a una negociació 'secreta'". La cursa entre Madrid i Barcelona per l'Eurovegas i l'aprovació dels pressupostos generals espanyols són els principals arguments a les portades d'aquest dilluns

Ara
2 min
El Mundo, 2 d'abril del 2012

Barcelona'El Mundo' obre l'edició d'aquest dilluns amb el titular: "Nova ofensiva integral de Batasuna contra l'estat". El diari subratlla que els abertzales planegen commemoracions del bombardeig de Guernica i del 5è centenari de la conquesta de Navarra. També destaca que ETA no es desarmarà fins que militars i policia marxin del País Basc, i afegeix que pretenen forçar Rajoy a fer passos "en la resolució" per tal que "el procés" no "es desvirtuï" en una "solució tècnica". En la mateixa línia, 'La Razón' titula: "Batasuna pressiona el PP per a una negociació 'secreta'", i destaca que els abertzales envien missives als dirigents populars del País Basc perquè donin suport al "procés" de la fi d'ETA. La imatge de portada és la de Rufi Etxeberria, juntament amb una suposada carta "d'extorsió" que hauria enviat a un dirigent popular basc ocultat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La visita de dues delegacions de Catalunya i de la Comunitat de Madrid a Las Vegas és el principal titular d'obertura a la premsa catalana. 'La Vanguardia' diu: "L'existència de gratacels complica l'Eurovegas a Barcelona". 'El Periódico' subratlla: "Madrid té més a prop Eurovegas". 'El Punt Avui' opta per: "Catalunya no vol fer el joc a Eurovegas". En la mateixa línia, l'ARA diu: "Eurovegas: Madrid s'hi posa bé".

'El País' es decanta per l'aprovació dels pressupostos estatals i titula: "Rajoy fixa com a prioritari el vot de CiU i PNB als pressupostos".

'Abc' opta pel foc a Fragas do Eume i titula: "Els piròmans cremen el cor de Galícia".

stats