PORTADES
Mèdia 20/11/2011

"Catalunya va a les urnes per desfer el triple empat", titula 'La Vanguardia'

El diari assegura que Europa estarà "a l'aguait" del resultat de les eleccions espanyoles d'avui i presenta en portada tres fotografies amb els candidats del PSOE, el PP i CiU

Ara
2 min
'La Vanguardia' del 20 de novembre

BarcelonaLa portada de 'La Vanguardia' titula que "Catalunya va les urnes a desfer el triple empat", ja que les enquestes donen resultats molt ajustats a PSOE, PP i CiU en els comicis d'aquest diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari destaca en portada que Europa estarà "a l'aguait" del govern que sortirà de les urnes a Espanya i que liderarà la pitjor crisi de la història. En portada apareixen tres grans fotografies amb els candidats a la presidència, Alfredo Pérez Rubalcaba (PSOE), Mariano Rajoy (PP) i Josep Antoni Duran i Lleida (CiU).

A 'El Periódico' s'hi veu una gran fotografia dels cinc candidats catalans a la plaça Prim del Poblenou de Barcelona sota el titular: "Decidim". El diari també recull la victòria del Barça contra el Saragossa.

El 'Punt Avui' assgura que "Catalunya mesurarà la magnitud de l'onada del PP" a les eleccions i ho acompanya d'una fotografia dels cinc candidats catalans a l'estació de Sants. Altres informacions destacades són l'increment de l'IBI malgrat la crisi per sobre l'IPC i l'enduriment de les condicions per concedir hipoteques.

'El País' fuig de la fotografia de cap candidat a les eleccions en portada i titula "Espanya decideix el govern que enfrontarà el vendaval de la crisi". La fotografia principal és per al fill predilecte de Gaddafi capturat ahir, Saïf al-Islam.

Tampoc a 'El Mundo' apareixen fotografies dels candidats. El diari diu que "Zapatero assumirà el resultat i liderarà el seu relleu al PSOE". Aquestes eleccions, diu el rotatiu, "poden començar a treure Espanya de la crisi". Altres informacions destacades són la captura del fill de Gaddafi i l'avançament del proper llibre de Pilar Urbano, El precio del trono.

stats