RECULL DE PORTADES
Mèdia 24/05/2012

"Les grans empreses veuen la fi de la crisi a Espanya el 2013", a la portada de 'La Razón'

La negativa de Merkel als eurobons i la trobada Hollande-Rajoy són els principals arguments a les portades d'aquest dijous

Ara
1 min
la razon

Barcelona'La Razón situa a la portada d'aquest dijous les "grans empreses" espanyoles que "veuen la fi de la crisi a Espanya el 2013". El diari subratlla que les disset empreses espanyoles més grans presenten un informe en el qual defensen que l'economia està millor del que diuen els grans organismes internacionals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La negativa de Merkel als eurobons, el principal punt de discrepància a la cimera europea, és l'argument d'obertura a bona part de les portades. 'El Periódico' titula: "Merkel no cedeix davant la pressió d'Hollande". En la mateixa línia, l'ARA diu: "Nein" ("no", en alemany). 'El País rebla: "La primera cimera amb Merkel i Hollande divideix més Europa". Amb un titular molt similar, 'La Vanguardia' diu: "La cimera de la UE separa encara més Hollande i Merkel". 'El Mundo' posa l'accent en les declaracions de Rajoy després de la cimera i diu: "El deute públic està ara garantit", i subratlla que deixa entreveure el compromís de l'Eurogrup perquè el BCE actuï "per evitar un altre càstig a Espanya".

Altres rotatius també es fixen en la trobada de Rajoy amb Hollande. En aquest sentit, l''Abc diu que Espanya i França "exigeixen acció al BCE".

'El Punt Avui' opta per la inversió estatal a Catalunya i subratlla: "L'Estat no fa a Catalunya ni la meitat de les obres que toca".

stats