COMUNICACIÓ
Mèdia 23/07/2011

"Terror a Noruega", destaquen les portades

La renovació de Barcelona com a seu del congrés mundial de mòbils i la nacionalització de la CAM, altres notícies destacades a les primeres planes d'aquest dissabte

Redacció
2 min
La Vanguardia

BarcelonaEl doble atac terrorista a Noruega, la nacionalització de la CAM i la renovació de Barcelona com a seu del congrés mundial de mòbils acapara totes les portades d'aquest dissabte.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Terror a Noruega" és el titular que presideix aquest matí La Vanguardia. "El govern diu que la situació és 'greu' i tem més atacs". El diari barceloní també destaca: "Barcelona, capital mundial del mòbil fins al 2018". "L'organització dels operadors telefònics renova el Mobile World Congress set anys més i estableix la seva seu permanent a la capital".

El Periódico ha escollit aquest títol: "Massacre a Oslo". A la fotografia s'hi veu un home ferit atès per dos vianants. "Barcelona guanya els 'Jocs' de la telefonia", és la segona notícia del dia destacada en portada.

El País obre amb una fotografia del centre d'Oslo minuts després de l'atac terrorista. La segona notícia del dia és per a la nacionalització de la CAM: "El Banc d'Espanya nacionalitza la Caja Mediterráneo", diu el diari. Una tercera notícia, també en clau econòmica: "30 bancs i asseguradores amb 80.000 milions en deute grec acudeixen al rescat".

"Oslo 22J". Així obre portada Público. La imatge escollida és la mateixa que la d'El Periódico. "El Banc d'Espanya intervé la CAM", segona notícia destacada.

"Doble matança a Noruega" és el titular escollit per Abc. La fotografia d'obertura ocupa tres quarts de plana. L'altre titular destacat fa referència a la decisió de l'Audiència Nacional sobre Otegi: "L'absolució per l'homenatge a un etarra deixa Otegi a un pas del carrer".

El Mundo, en canvi, ha decidit apostar a la primera plana per la intervenció de la CAM. El diari remarca que la caixa ha "amagat el seu 'forat' al Banc d'Espanya". "Misteriós doble atemptat contra el govern noruec" és el segon titular. El diari madrileny afegeix a la primera plana que "el fill d'Arzalluz va donar contractes falsos a la trama corrupta del PNB".

El Punt obre l'edició de Barcelona amb el Mobile World Congress: "Barcelona, capital mundial de la telefonia mòbil fins al 2018", remarca el diari. També es destaca una entrevista al regidor de Cultura de Barcelona, Jaume Ciurana. "El regidor de Cultura no és ferran Mascarell, sóc jo".

L'ARA ha escollit com a primer titular l'elecció de Barcelona per continuar organitzant el Mobile World Congress fins al 2018. "BCN és mòbil" n'és el títol.

stats