Premsa
Mèdia 16/02/2011

L'anunci del judici a Berlusconi ocupa la majoria de portades

La cara seriosa del Cavaliere apareix fotografiada als diaris d'avui. El cas Faisán, protagonista a diversos diaris de Madrid

Albert Castellví
1 min

BarcelonaSilvio Berlusconi mira avui els lectors des de set portades diferents. L'Abc és qui n'ha col·locat la imatge més gran, al costat del titular "A la banqueta per prostitució de menors". Frases similars es repeteixen a la majoria de diaris. El País, per exemple, diu que "Berlusconi anirà a la banqueta per prostitució de menors" i ofereix un tema propi ("Rajoy va considerar deixar caure Camps però al final el va confirmar"). Público explica que "Berlusconi serà jutjat per prostitució de menors".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mentrestant, La Vanguardia assegura que "La justícia italiana encercla un Berlusconi en declivi", i a l'ARA es llegeix "Berlusconi assetjat". També El Periódico parla dels problemes del primer ministre italià amb la justícia, i indica que "Les orgies amb velines portaran Berlusconi a judici", i La Razón titula: "Berlusconi, a la nòria".

Tot i això, aquests diaris situen altres temes com la notícia principal del dia. L'ARA diu que "Mas fitxa l'ambaixador d'Aznar a l'OTAN". En el cas d'El Periódico, explica que "El Govern dóna aire a les caixes per capitalitzar-se", mentre que La Razón parla del cas Faisán: "L'informe policial diu que 20 agents controlaven les gravacions". També El Mundo parla d'aquest cas, i explica que "Ballesteros va sortir del Faisán 40 segons després de la filtració". Finalment, l'Avui destaca que hi ha "54.627 persones dependents en llista d'espera".

stats