Premsa
Mèdia 22/02/2011

La "Massacre a Líbia", portada de l''Avui'

Pràcticament tots els diaris parlen en portada del banc de sang que Gaddafi ha provocat entre els seus opositors

Albert Castellví
1 min
La portada de l''Avui'

BarcelonaGairebé unanimitat a la premsa d'avui. La resposta sagnant del president libi, Muammar al-Gaddafi, a la revolta popular que durant els darrers dies li exigia un canvi de règim és el tema d'obertura de pràcticament tots els diaris, la majoria dels quals en parlen amb titulars ben contundents. L'Avui, per exemple, parla de "Massacre a Líbia", una expressió que es repeteix a La Razón: "Gaddafi massacra el seu poble".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, la referència a la població és també recurrent a molts titulars. Així, La Vanguardia assegura que "Un Gaddafi acorralat s'acarnissa amb el seu poble", i Público diu que "El règim de Gaddafi bombardeja el poble". Altres rotatius també parlen de bombardejos. És el cas d'El País, que assegura que "Gaddafi bombardeja les revoltes", i d'El Periódico, que explica que "Gaddafi bombardeja els manifestants a Trípoli". Per la seva banda, l'ARA titula "Gaddafi contra Líbia", i El Mundo destaca que "El règim de Gaddafi s'esquerda entre atacs de violència salvatge".

Per últim, l'Abc situa la revolta líbia en segon pla, i dedica la imatge de portada i el principal titular a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que ahir va anunciar que pateix un càncer de mama. Ho resumeix en un joc de paraules: "Esperanza frente al cáncer".

stats