Premsa
Mèdia 17/02/2011

La portada d''El Periódico' es converteix en un 'tablet'

La clausura del Mobile World Congress protagonitza la primera plana del rotatiu. 'La Vanguardia' destaca la inflexibilitat de Zapatero amb el finançament

Albert Castellví
2 min
La portada d''El Periódico', convertida en iPad

Barcelona"Barcelona connecta", assegura la portada d'El Periódico, reconvertida avui en un Xoom, el nou tablet de Motorola presentat ahir al Mobile World Congress. Dins de la pantalla s'hi poden llegir també altres notícies del dia, com la derrota del Barça al camp de l'Arsenal o la mort del cuiner Santi Santamaria. Aquests dos fets protagonitzen la portada de l'ARA, on es llegeix que "S'apaguen set estrelles", en referència als reconeixements que la guia Michelin havia atorgat al xef, i que "El Barça se la jugarà a casa".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També l'Avui destaca especialment aquests dos temes: "Tocarà remuntada" i "Mor el prestigiós cuiner Santi Santamaria". La Vanguardia diu "Adéu al gran xef català", que era col·laborador del diari, però obre edició amb el titular: "Zapatero, inflexible amb el finançament català".

Fora de Catalunya, l'actualitat la marca l'agenda política espanyola. Així, El País cita un informe de la Policia que assegura que "El partit polític Sortu ha estat executat sota el control d'ETA", i El Mundo, en referència al mateix document, assegura que "Policia i Guàrdia Civil veuen Sortu al servei d'ETA". Mentrestant, l'Abc recull en portada una imatge del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i el del Congrés, José Bono, que ahir es van reunir per parlar, segons titula el diari, d'"El que vostès imaginen".

La Razón continua insistint en el cas Faisán, i afirma que "La Policia revela que hi ha 9 cintes més del Faisán i 4 amb talls". Finalment, segons Público, "Rubalcaba acusa el PP d'embrutar la política".

stats