Recull de premsa
Mèdia 06/12/2011

El 'Marca' presenta el “decàleg de Mou” per guanyar el clàssic contra el Barça

La trobada entre Merkel i Sarkozy per acordar un nou tractat per a Europa és el principal titular d'obertura aquest dimarts

Ara
2 min
Marca, 6 de desembre

BarcelonaEl clàssic ja es disputa a les portades de la premsa esportiva cinc dies abans que els jugadors saltin al terreny de joc i malgrat els partits de Lliga de Campions que aquest dimarts disputen, entre altres, el Barça.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Marca titula: “Els 10 manaments”, i presenta el decàleg de Mourinho per guanyar el clàssic contra el Barça. En els tres primers llocs situen no encaixar el primer gol, convertir el Bernabéu en un infern i oblidar-se de l'àrbitre.

El Mundo Deportivo torna a parlar en català i avui titula: “Poca broma”. El diari es fa ressò dels gags del programa de sàtira esportiva de TV3 Crackcòvia, en què els dobles de Guardiola i Mourinho aquest dilluns van vaticinar un 1-3 i un 5-0, respectivament. L'Sport diu: “Primera victòria, 1-2”, i es fa ressò dels candidats a la Pilota d'Or: Xavi i Messi per al Barça, Cristiano Ronaldo per al Reial Madrid. En la mateixa línia, El 9 esportiu mostra una imatge de Messi i Xavi i titula: “Possessió de Pilota”.

La reunió d'aquest dilluns entre la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el president francès, Nicolas Sarkozy, per acordar un nou tractat per a Europa és el principal titular d'obertura a les portades d'aquest dimarts. La Vanguardia diu: “Merkel i Sarkozy imposen la retallada per tractat exprés”, El País subratlla: “El govern econòmic de l'euro s'obre pas amb un nou tractat”, El Punt Avui afirma: “Posen la directa”, El Periódico diu: “Europa plus”, i La Razón explica: “La UE tindrà un nou tractat que imposarà la integració fiscal”. Público subratlla: “Merkel i Sarkozy imposen la seva Europa”, i l'Abc titula: “Els mercats es creuen la nova Europa”, i afegeix que el pacte francoalemany fa pujar les borses i relaxa la prima de risc per sota dels 300 punts.

L'ARA opta per un altre dels temes de portada dels darrers dies, la fallida econòmica de la cooperativa agrícola tarragonina, i diu: “Butxaques buides a l'Aldea”.

El Mundo continua amb seu nou tema estrella, l'atemptat de l'11-M, i avui titula: “La romanesa que va reconèixer Zougam un any després havia sigut rebutjada com a víctima".

stats