Recull de premsa
Mèdia 15/12/2011

“El Govern fa costat al príncep”, a la portada de 'La Vanguardia'

'El País' subratlla: “El príncep destaca la honestedat i transparència de la seva fundació”. 'Público' vincula la candidatura olímpica de Gallardón a la suposada trama corrupte d'Urdangarin, i 'El Mundo' assegura que la societat del duc de Palma i la infanta va fabricar factures falses

Ara
2 min
La Vanguardia, 15 de desembre

BarcelonaEl príncep espanyol té un protagonisme destacat a les portades catalanes arran de la presentació de la Fundació Príncep de Girona. La Vanguardia titula: “El Govern fa costat al príncep”, i subratlla el gest de suport de l'executiu català a la monarquia arran del cas Urdangarin. El Periódico diu: “El príncep ofereix rigor, serietat i coherència”. El País, en la mateixa línia, subratlla: “El príncep destaca la honestedat i transparència de la seva fundació”. Per contra, Público continua revelant informació de la suposada trama de corrupció que esquitxa el duc de Palma, i aquest dijous diu: “La candidatura olímpica de Gallardón també va pagar a la trama Nóos”. En la mateixa línia, El Mundo assegura que “La societat d'Urdangarin i la infanta va fabricar factures falses”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La situació financera catalana és un dels titulars d'obertura a la premsa catalana. La Vanguardia diu: “El Govern planteja una reducció en la jornada dels interins”, i l'ARA augura: “El Nadal més auster”.

El Punt-Avui se centra en el futur lideratge del PSC i titula: “Navarro arriba al congrés del PSC amb el triomf assegurat”.

El País opta per un altre dels arguments principals a les portades, el cas dels vestits de la trama Gürtel, i obre l'edició amb el titular “Les cintes revelen la conxorxa de la trama Gürtel amb el PP valencià”.

L'Abc es decanta per la mesura pionera impulsada per la comunitat de Madrid en matèria d'horaris comercials , i titula: “Madrid, obert 24 hores”.

stats