recull de premsa
Mèdia 29/02/2012

El president de Cantàbria adverteix: “Anem despullats, no hi ha ni un euro. No suportarem un altre any més”, a la portada del diari 'El Mundo'

'El País' extrapola la reflexió a la resta de territoris estatals i assegura que "les autonomies adverteixen Rajoy que no poden fer més ajustaments"

Ara
1 min
El Mundo, 29 de febrer

BarcelonaAmb les elevades xifres de dèficit de l'Estat, que es van saber dilluns, sobre la taula, 'El Mundo' recull les declaracions del president de Cantàbria, que en una reunió aquest dimarts amb directors d'escola va advertir: "Anem despullats, no hi ha ni un euro. No suportarem un altre any més". 'El País' extrapola la reflexió a la resta de territoris estatals i assegura que "les autonomies adverteixen Rajoy que no poden fer més ajustaments". Per la seva banda, 'La Razón' avança que "Rajoy parla amb Van Rompuy per accelerar la negociació del dèficit".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Punt Avui' subratlla: "Ofegats pel dèficit'. L'ARA posa xifres al dèficit català i subratlla: "El Govern deu 6.500 milions als proveïdors i 709 milions a les entitats socials".

'El Periódico' dedica l'obertura al Mobile World Congress (MWC) i titula: "Mòbil per a tot". El diari presenta la imatge d'un codi QR a la portada que només es pot llegir amb un lector especial a través de dispositius mòbils. Conté un resum de la conferència de Zaryn Dentzel, CEO de Tuenti.

'La Vanguardia' opta per: "La grip porta al límit els hospitals catalans", i afegeix que el virus descompensa milers de malalts crònics, sobretot els d'edat més avançada.

stats