Mèdia 03/04/2011

El Barça "quasi campió", a tota la premsa esportiva

Els diaris madrilenys asseguren que el gol de Piqué no era vàlid perquè el central es va ajudar amb la mà

Redacció
1 min
Portada Sport. 3 abril

BarcelonaLa victòria del Barça contra el Vila-real i la inesperada derrota del Madrid a casa contra l'Sporting centren totes les portades dels diaris esportius d'avui que destaquen els vuit punts que ara treu el Barça al seu principal rival a la Lliga.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La premsa catalana recull la foto de Gerard Piqué, autor del gol que va donar la victòria al Barça. El Mundo Deportivo destaca el golàs del central a la portada i diu que "la lliga està quasi sentenciada". L'Sport, per la seva banda, es fa ressò de l'eufòria culé i titula: "Quasi campions", explicant que "el KO del Madrid i el triomf del Barça sentencien la lliga". El 9 també opta per una foto de Gerard Piqué i titula: "Assalt a la lliga".

La premsa de Madrid en canvi destaca la derrota del Madrid, a casa, contra l'Sporting de Preciado i aposta per la polèmica assegurant que el gol de Piqué era nul perquè el català es va ajudar amb la mà. L'As titula de forma contundent: "Vuit punts. Tot un món" i recull la victòria del Barça dient: "Gran partit culé i solitari gol de Piqué...que es va ajudar amb la mà". "Adéu lliga, adéu rècord" és el titular de Marca que destaca que "un gol de De las Cuevas acaba amb les il·lusions del Madrid". Sobre el partit del Barça, Marca diu "per variar, gol de Piqué ajudant-se amb la mà".

stats