Premsa
Mèdia 27/01/2011

El futur del PSOE i el nou rumb independentista de CiU, principals temes de portada

Diversos diaris destaquen també la proximitat entre govern central i sindicats en la negociació sobre la reforma de les pensions

Albert Castellví
1 min
'La Vanguardia' parla del relleu al capdavant del PSOE

Barcelona"Zapatero anunciarà a la tardor que no serà candidat". Ho diu la portada de La Vanguardia, i ho confirma la d'El Mundo, que citant "un alt càrrec del PSOE" titula "No hi ha cap dubte que el candidat serà Rubalcaba".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquests són els dos únics diaris que tracten aquest tema, mentre que El Periódico també parla de Jose Luis Rodríguez Zapatero, però en altres termes, i assegura que "CiU canvia de rumb i apuntala Zapatero". L'ABC també es fixa en el nou perfil independentista del Govern i diu que "Mas agita l'independentisme per les envestides contra Catalunya".

L'economia protagonitza avui diverses portades, com la d'El País, que indica que "El govern i els sindicats acaricien el pacte sobre pensions", o la de Público, que assegura que ens trobem "A un pas del pacte social". La Razón, per la seva banda explica que "Ministeris i ajuntaments deuen a la Seguretat Social més de 272 milions", i a Catalunya, tant l'Avui com l'ARA es fixen en les caixes. El primer titula que "Salgado extrema la pressió a les caixes", mentre que l'ARA parla de les "Possibles fusions per mantenir la catalanitat de les caixes". Finalment, El Punt de Barcelona destaca que s'ha "Desbloquejat el conflicte amb els maquinistes de rodalies".

stats