Premsa
Mèdia 09/02/2011

Economia, independència i cas Faisán, a les portades del dia

L'extensió de la possibilitat d'endeutar-se a totes les comunitats, la possible privatització del Prat i el lligam entre salaris i productivitat obren alguns diaris

Albert Castellví
1 min
L''Avui' assegura que el Parlament debatrà la independència

BarcelonaPràcticament cap diari ha escollit el mateix tema per obrir l'edició d'avui. Només El Mundo i La Razón coincideixen a parlar en portada del cas Faisán: el primer parla de "Guerra bruta contra el policia que va lligar Interior amb el Faisán", mentre que La Razón assegura que "L'operació Faisán es va avortar després d'una trucada de Garzón".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També la decisió de la mesa del Parlament de debatre la proposició de llei sobre la independència presentada per SI apareix en dos diaris. L'Avui titula que "La independència es debatrà al Parlament", i El Punt diu que "El Parlament debatrà la independència de Catalunya".

Més enllà d'això, El País obre edició explicant que "Hisenda permet a les autonomies refinançar-se com Catalunya", un tema que també apareix en portada de l'ARA, tot i que, el principal titular és per a l'"Impuls al retorn voluntari dels immigrants".

La Vanguardia destaca que "El govern vol pujar les pujades de salaris a la productivitat", mentre que El Periódico diu que "El Prat privatitzat podrà competir amb Barajas". Finalment, Público anuncia que "Rajoy guanya 200.000 euros", mentre que l'Abc titula amb un contundent: "El PSOE, en caiguda lliure".

stats