Premsa
Mèdia 28/02/2011

Les vendes de cigarretes van caure una tercera part al gener, segons l''Avui'

Líbia manté l'atenció informativa de la majoria de diaris

Albert Castellví
1 min
La baixada de vendes de cigarretes, a l''Avui'

BarcelonaUna xifra, 32,29%, destaca a la portada de l'Avui. Representa el descens en el nombre de "cigarrets venuts" a Catalunya durant el gener en relació amb l'últim mes del 2010, una xifra que segons el diari ha sorprès fins i tot els experts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La majoria de portades, però, continuen amb l'antenció centrada a Líbia. El País assegura que "Els rebels encerclen ja Gaddafi", i El Mundo titula que que "Gaddafi perd un bastió clau i els rebels formen govern". El Periódico encara veu pitjor la situació del líder libi: "Gaddafi perd una altra ciutat i els pous de petroli". L'ARA, en canvi, explica que "Gaddafi prepara la defensa de Trípoli", i per la seva banda La Vanguardia indica que "EUA dóna suport a la rebel·lió líbia, que pren punts clau".

Més enllà d'això, Público obre edició assegurant que "El PP consolida el seu avantatge sobre el PSOE", i La Razón ho quantifica: "Més de 3,4 milions de votants socialistes abandonen Zapatero". L'Abc ho concentra només al sud de l'Estat: "El PP arrabassaria el poder al PSOE a Andalusia".

Finalment, una imatge apareix repetida avui a les portades d'El Punt, l'Avui i El Periódico. Són les quatre columnes de Puig i Cadafalch que des d'ahir tornen a lluir al peu de la muntanya de Montjuïc.

stats