recull de portades
Mèdia 16/03/2012

Nova ofensiva de 'La Razón' contra els estudiants valencians: "Els 'pacifistes' de València: 'assassins, fills de puta'"

El debat obert a la resta de l'Estat sobre la possibilitat d'adoptar el copagament sanitari català encapçala bona part de les portades. 'El País' diu: "El PP aposta per medicines més cares en funció de la renda". Suport unànime de la premsa al blaugrana Abidal, que s'haurà de sotmetre a un trasplantament de fetge les properes setmanes

Ara
1 min
La Razón, 16 de març

Barcelona'La Razón' posa en portada les imatges del vídeo sobre les polèmiques manifestacions d'estudiants a València del febrer i titula: "Els 'pacifistes' de València: 'assassins, fills de puta'". El diari carrega contra els joves i destaca certes frases que haurien dit als policies per reforçar l'argument que els haurien increpat i justificar, així, les càrregues policials.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"El copagament català obre el debat arreu d'Espanya", aquest és el titular d'obertura d'avui a 'El Periódico', que subratlla que la ministra Mato no descarta estendre l'euro per recepta si ho demanen les autonomies. 'La Vanguardia' va més enllà i afirma: "Les autonomies del PP s'apunten al copagament". En la mateixa línia, 'El País' afegeix: "El PP aposta per medicines més cares en funció de la renda".

'El Punt Avui' respon a la portada del diari 'Abc' d'aquest dijous i titula: "Espanya: tenim un problema".

L'ARA opta per l'augment de les tarifes elèctriques i titula: "La llum, més cara a l'abril". 'Abc', per la seva banda, assenyala que el govern espanyol "descarta apujar [les taxes de] tabac, alcohol i gasolines".

'El Mundo' es decanta pel deute dels ajuntaments i subratlla: "Els municipis treuen del calaix centenars de milers de factures".

Suport unànime al blaugrana Abidal, que s'haurà de sotmetre a un trasplantament de fetge les properes setmanes.

stats