recull de premsa
Mèdia 14/09/2011

Un “dimarts 13” provoca l'empat del Barça, a la portada d''El Mundo Deportivo'

Un gol del Milan a l'últim minut força el 2 a 2. L'aval al Congrés sobre la immersió lingüística i el missatge positiu llançat per Merkel sobre la situació grega comparteixen protagonisme a les portades

Redacció
2 min
El Mundo Deportivo, 14 de setembre

BarcelonaEl Barça va deixar escapar la que hauria sigut la primera victòria a la Champions de la temporada a l'últim minut. El Milan va saber aprofitar un córner in extremis i va sentenciar l'empat a dos. El Mundo Deportivo s'empara en la mala sort de l'equip blaugrana i titula “Dimarts 13”, i subratlla que Iniesta se suma a la llista de cinc baixes per lesions musculars. En la mateixa línia, l'Sport opta per “Quina mala sort!”, i afegeix que el jugador manxec estarà quatre setmanes de baixa, i El 9 esportiu es decanta per “Empat a la italiana”. A la premsa de Madrid, l'As diu “Europunxada del Barça” i Marca “Urpada del Milan”, i ho il·lustra amb una imatge de Guardiola amb les mans tapant-se la cara.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'aval al Congrés sobre la immersió lingüística a Catalunya, després d'aprovar una moció presentada per ERC, és un dels titulars destacats d'aquest dimecres. El Punt Avui titula sense ornaments “El Congrés avala la immersió” i La Vanguardia subratlla “El Congrés empara la immersió en català a l'escola” i afegeix que els populars s'abstenen en una inciativa legislativa perquè TV3 es vegi al País valencià. Amb un enfocament oposat, l'Abc es decanta per “El PSOE vota en contra el castellà”, La Razón diu “El Congrés desafia la sentència en contra la immersió lingüística amb els vots del PSOE” i El Mundo sentencia “La Generalitat diu al Suprem que s'ha de sotmetre a les seves lleis”.

El missatge positiu sobre l'economia grega llançat per Merkel és l'altre argument d'obertura a les edicions impreses. L'ARA diu “Cop de puny de Merkel” i afegeix que la cancellera frena les especulacions sobre la fallida de Grècia i els mercats giren la pressió cap a Itàlia en un dia negre. El Periódico opta per “Merkel i Sarkozy prenen les regnes de Grècia” i destaca que Alemanya i França miren d'evitar una suspensió de pagaments “incontrolada” a Atenes.

En clau política espanyola, El País es decanta per “El PP socorre el govern espanyol per aprovar la nova reforma laboral” i La Razón titula “Decretàs final” i afegeix que l'executiu de Zapatero esgota el final de la legislatura i aquest divendres aprovarà un paquet de mesures per la via d'urgència.

Público opta en l'obertura per “Els professors espanyols treballen més que els europeus”.

stats