Recull de portades
Mèdia 27/03/2012

“Comença el repartiment del pastís” a Andalusia, a la portada del diari 'Abc'

'La Razón' diu: "El PSOE va guanyar als pobles de la corrupció". El cas Campió, les eleccions andaluses i la compra de Banca Cívica per part de CaixaBank són els principals arguments d'obertura a les portades d'aquest dilluns

Ara
1 min
Abc, 27 de març del 2012

BarcelonaLes eleccions andaluses continuen acaparant les capçaleres a la premsa espanyola. Aquest dimarts 'Abc' mostra una gran fotografia de portada amb Griñán tallant el pastís del triomf i titula: "Comença el repartiment del pastís". El diari assenyala que IU obligarà Griñán a gestionar segons les seves exigències un pressupost de 34.000 milions. 'La Razón' continua carregant contra els socialistes i titula: "El PSOE va guanyar als pobles de la corrupció". 'El País' apunta: "El PSOE fomenta pactes amb IU per a governar a Andalusia i Extremadura". 'El Mundo' recorda: "Rajoy mantindrà les reformes malgrat el fracàs a Andalusia".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cas Campió, amb la peça sobre un suposat frau en la concessió d'estacions d'ITV que presumptament esquitxa dos càrrecs públics i tres empresaris catalans, és el principal titular d'obertura a la premsa catalana. 'La Vanguardia' diu: "El cas Campió esquitxa el Govern i la Diputació". L'ARA titula: 'El cas Campió esquitxa Catalunya'. A la premsa espanyola, 'El Mundo' revela: "Orozco va utilitzar Blanco en els seus contactes amb els detinguts a Catalunya".

La compra de Banca Cívica per part de CaixaBank és l'altre titular destacat a la premsa catalana. 'El Punt Avui' titula: "Caixa forta". 'El Periódico' diu: "CaixaBank, nou líder de la banca a Espanya".

stats