Recull de premsa
Mèdia 22/11/2011

21-N: “Nous temps, vells problemes”, a la portada del diari 'El Periódico'

La ressaca de les eleccions espanyoles encapçala totes les portades d'aquest dimarts, amb els primers contactes de Mariano Rajoy amb líders europeus i amb la inestabilitat dels mercats, malgrat el canvi de color del govern espanyol

Ara
2 min
El Periódico, 22 de novembre

BarcelonaLes portades d'aquest dimarts fan una panoràmica de l'endemà del 20-N, la primera jornada de Rajoy com a president electe. El Periódico ho resumeix amb el titular “Nous temps, vells problemes”, i assenyala els congressos del PP i el PSOE per establir el futur dels respectius partits, a al vegada que destaca l'estancament dels mercats malgrat el canvi de govern.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les xifres negatives, tan pel que fa a la borsa com a la prima de risc, que ignoren la victòria del PP, és el titular d'obertura d'El Punt Avui, que diu “Els mercats, ni cas” - un titular que també recull El País -.

Altres rotatius es fixen amb els primers contactes de Mariano Rajoy amb líders europeus. La Vanguardia diu “Rajoy garanteix a Merkel el compliment del dèficit”, El País subratlla “Rajoy demana a Merkel que la UE ajudi Espanya per ser un país que compleix” i l'Abc destaca “Rajoy conversa amb Merkel i aconsegueix el seu suport”. Per la seva banda, La Razón, que reprèn la seva capçalera – després que aquest dilluns la canviés per La Razón del cambio - , assegura “Rajoy governa” i l'ARA titula “El 21-N de Rajoy”, i recull tot d'accions que han marcat la primera jornada del vencedor de les eleccions espanyoles.

Els diaris també recullen el Congrés del PSOE, previst pel primer cap de setmana de febrer, en què s'ha d'escollir el successor de Zapatero. Público, que hi dedica l'obertura, col·loca un logotip dels socialistes i una tecla de reset i diu “Reiniciar PSOE”.

El Mundo opta per subratllar la picabaralla interna dels socialistes i titula “Zapatero frena la maniobra de Rubalcaba per liderar el PSOE”.

stats