recull de premsa
Mèdia 25/01/2012

“Un correu electrònic prova l'engany a Hisenda de l'Institut Nóos”, segons 'Público'

El diari assenyala que el comptable d'Urdangarin va enviar al seu assessor fiscal un document excel titulat 'factures creuades 2005'. Les males previsions de l'FMI sobre l'economia espanyola són el principal titular d'obertura a la premsa d'aquest dimecres

Ara
2 min
Público, 25 de gener

BarcelonaMés detalls a la premsa del cas de corrupció que esquitxa el duc de Palma, a poques setmanes de l'inici del judici en què Urdangarin haurà de declarar com a imputat en una peça separada del cas Palma Arena. Aquest dimecres Público assegura que "Un correu electrònic prova l'engany a Hisenda de l'Institut Nóos". Segons el diari, el comptable d'Urdangarin va enviar al seu assessor fiscal un document excel titulat factures creuades 2005.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les males previsions del Fons Monetari Internacional (FMI) sobre l'economia espanyola encapçalen bona part de les portades aquest dimecres. La Vanguardia assenyala: "L'FMI veu Espanya ancorada en el 6% de dèficit". El País rebla: "L'FMI sosté que la recessió arruïna els objectius de dèficit". El Punt Avui vaticina les conseqüències: "El fort desviament del dèficit obligarà a fer més retallades". El Periódico apunta: "El dilema d'Europa: retallar o créixer".

En clau econòmica catalana, l'ARA opta per: "Boi Ruíz concentra l'ajust en la despesa farmacèutica".

L'Abc destaca: "La Junta d'Andalusia va desviar a comissions 150 milions dels aturats".

La Razón avança "Rajoy demanarà a Merkel més liquiditat i garanteix que complirà amb el dèficit".

El Mundo opta per: "El govern espanyol torna al Poder Judicial la independència que li va treure el PSOE".

Público es decanta per: "El fiscal demana anul·lar el judici a Garzón". La Razón també hi dedica bona part de la portada amb una fotografia de les mobilitzacions aquest dimarts a favor i en contra del jutge, i titula: "El circ de Garzón".

Els diaris també destaquen a les portades les nominacions als Oscars de les pel·lícules Chico & Rita (Mariscal i Trueba) i Midnight in Paris (Woody Allen), dos films amb producció catalana.

Els diaris esportius escalfen els motors pel clàssic de Copa d'aquesta nit. L'Sport diu: "Avui toca rematar-los". En la mateixa línia, El Mundo Deportivo exclama: "A rematar!". El 9 esportiu estampa un "Més llenya al foc" damunt del rostre de Mourinho. A la premsa de Madrid, l'As diu: "Mou va provar amb Pepe" a l'entrenament d'aquest dimarts amb els possibles titulars al partit d'avui.

stats