recull de premsa
Mèdia 15/02/2012

“La Moncloa veu el PSOE darrere el rumor que Rajoy va inflar el dèficit”, segons 'La Razón'

L'acord entre CiU i PP per als pressupostos ocupa les portades de la premsa catalana

Ara
2 min

Barcelona'La Razón' afegeix més llenya a la polèmica encesa aquest dimarts al voltant del dèficit espanyol i avui titula: "La Moncloa veu el PSOE darrere el rumor que Rajoy va inflar el dèficit". Segons el rotatiu, fonts del PP acusen l'entorn del comissari europeu Joaquín Almunia d'un "cop baix" que "només" busca "desestabilitzar". La Moncloa va desmentir públicament la informació feta pública per l'agència Reuters.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acord entre CiU i PP per als pressupostos ocupa les portades de la premsa catalana. 'La Vanguardia' diu: "CiU salva els comptes de nou amb el suport del PP". 'El Punt Avui' subratlla: "CiU i PP pacten comptes al·legant 'temps difícils'". L'ARA adverteix: "El pacte PP-CiU aprimarà més l'administració". 'Público' a Catalunya sentencia: "El PP marca el pas al Govern".

'El País' també se centra en les finances públiques, però les del govern espanyol, i diu: "Brussel·les pressiona Rajoy perquè acceleri els pressupostos". 'Público' titula en la mateixa línia i afegeix: "La Comissió Europea amenaça de sancionar Espanya pels desequilibris estructurals". 'El Mundo' rebla: "Un salt qualitatiu en les exigències de la UE a Rajoy".

'El Periódico' se centra en el cop de vara de la Comissió Europea, que ahir suspenia el govern espanyol en sis dels deu punts analitzats en praxis econòmica i, en aquest sentit, titula: "Espanya no aprova".

Alguns rotatius espanyols, com 'La Razón' o 'Abc' destaquen les paraules del rei al tenista Rafa Nadal: "Aquests del guinyols són tontos".

En clau esportiva, els diaris catalans destaquen la victòria del Barça per 1 a 3 davant el Bayer Leverkusen, que deixa mig sentenciat el pas a quarts de finals de la Champions.

stats