Recull de premsa
Mèdia 04/10/2011

La prostitució a Barcelona es desplaça al Barri Gòtic, a la portada d''El Periódico'

Les prostitutes de la Rambla exerceixen ara a Petritxol, al mig del carrer, i el diari en mostra fotografies explícites. Les llistes d'espera als hospitals catalans acaparen les portades d'aquest dimarts

Ara
2 min
El Periódico, 4 d'octubre

BarcelonaEl Periódico es fa ressò aquest dilluns del desplaçament de la prostitució a Barcelona i titula: “El sexe de pagament ocupa el carrer al Barri Gòtic”. El diari diu que les prostitutes de la Rambla exerceixen ara a Petritxol, i ho fan al mig del carrer, exposades a les mirades del vianants, o a l'interior dels portals. El reportatge, que mostra fotografies explícites preses al carrer, treu el testimoni de veïns que destaquen que el barri es transforma a les nits, quan perd la tranquil·litat del dia i comença l'activitat sexual en augment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'allargament de les llistes d'espera als hospitals catalans obre les edicions impreses d'aquest dimarts. El Punt Avui diu que “L'espera per ser operat s'allarga fins a un any”, El Periódico destaca que “la garantia de ser operat en un termini es restringeix als malalts de més gravetat” i l'ARA afegeix que “Creix un 23% en sis mesos el nombre de pacients afectats”. La Vanguardia, en canvi, opta per “Salut evita demores en la cirurgia del càncer i el cor”.

A la premsa espanyola, destaquen els titulars de la crònica econòmica. El País diu que “Tres directius de Novacaixagalicia reben 23,6 milions pel seu cessament”, El Mundo opta per “Un empresari confessa a la jutge pagaments a Blanco i dos diputats del PP i BNG” i Público es decanta per “L'Eurozona no arranca”, i subratlla el retard en l'ajuda “a una Grècia asfixiada”. La Razón també s'hi refereix i diu que “L'incompliment de Grècia posa en escac els mercats”. L'Abc es desmarca en l'obertura i destaca “Amanda Knox, absolució polèmica”, i afegeix que el judici per assassinat que tenia en alerta Itàlia, EUA i el Regne Unit es resol amb l'alliberament de la nord-americana i el seu excompany entre crits de “vergonya”.

stats