Recull de premsa
Mèdia 11/11/2011

'Abc' utilitza Xavi, Zubizarreta i Casillas per parlar de “La verdadera Espanya plural”

Destaca que la UEFA premia un català, un basc i dos madrilenys per acumular més de 100 partits a la selecció espanyola. Les males previsions de la UE respecte al dèficit, l'atur i el creixement espanyol encapçalen les portades d'aquest divendres

Ara
2 min
Abc, 11 de novembre

BarcelonaEl diari Abc encapçala l'edició impresa d'aquest divendres amb una fotografia del porter del Reial Madrid, Iker Casillas, felicitant el blaugrana Xavi amb una encaixada de mans, en presència de l'exporter del Barça i actual secretari tècnic Andoni Zubizarreta, i titula “La verdadera Espanya plural”. Ho fa l'endemà que la UEFA hagi premiat els tres jugadors –a més de l'exmadridista Raúl González- per haver superat la xifra de 100 partits jugats amb la selecció espanyola. El diari destaca que l'organisme europeu premia un català, un basc i dos madrilenys per parlar “d'Espanya plural”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les males previsions de la UE respecte al dèficit, l'atur i el creixement espanyol encapçalen les portades d'aquest divendres. El Punt Avui diu “Més tisora europea”, La Vanguardia destaca “Més atur el 2012”, El País subratlla “Espanya incomplirà els objectius de dèficit si no aplica encara més ajustaments”, El Mundo rebla La UE ens exigeix un ajustament igual a les pensions de tres mesos”. Público aborda el tema en clau internacional i titula “Itàlia i Grècia: el poder financer pren el govern”, i El Periódico opta per “Dividits per l'euro” i assenyala que la UE afronta el debat sobre la moneda a dues velocitats pressionada per la crisi italiana. La Razón encarrila el titular des d'un punt de vista electoral i diu “La UE destapa l'herència del PSOE: Espanya bordeja ja la recessió”.

L'ARA es desmarca en l'obertura d'aquest divendres i opta per l'entrevista en exclusiva a ETA que avui publica el diari Gara, en què la banda assegura que està disposada a entregar les armes.

stats