Recull de premsa
Mèdia 15/11/2011

“Rajoy: Dialogaré i seré valent, perquè s'han de prendre decisions”, a la portada del diari 'El Mundo'

El rotatiu entrevista el candidat del PP al 20-N, que ja es veu vencedor. La crisi de l'euro i la inestabilitat dels mercats és el principal titular d'obertura

Ara
2 min
El Mundo, 15 de novembre

BarcelonaEl Mundo ofereix aquest dimarts una entrevista amb el candidat del PP a les eleccions espanyoles, i ho titula amb una declaració d'intencions del líder popular: “Dialogaré i seré valent, perquè s'han de prendre decisions”. Rajoy, que ja es veu amb el càrrec de nou president a la butxaca, s'atreveix amb promeses de futur com “complirem amb l'objectiu de dèficit”, descarta el copagament en sanitat i deixa a l'aire la congelació del salari dels funcionaris i l'impost de patrimoni. El líder popular assegura que arribarà al govern espanyol “sense rancor i ben disposat”, i subratlla que, encara que tingui majoria absoluta, parlarà “amb tothom”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Razón i l'Abc també dediquen l'obertura al candidat popular. El primer fixa l'objectiu de Rajoy en “Salvar Espanya” i el segon parla de “relleu electoral” i destaca que Zapatero inicia converses amb el Rajoy pel traspàs de poders.

La crisi de l'euro i la inestabilitat dels mercats és el principal titular d'obertura aquest dimarts, després que les borses hagin tancat en vermell i la prima de risc espanyola hagi assolit el registre més elevat des de la creació de la moneda única. A la premsa catalana, La Vanguardia diu “Prima màxima”, El Punt Avui subratlla “Els mercats no cedeixen”, El Periódico adverteix “Contagi imparable” i l'ARA ho enfoca en clau electoral i diu “Els mercats castiguen Espanya a les portes del 20-N”. A la premsa espanyola, El País explica “Els mercats accentuen el càstig a Espanya després de la caiguda de Berlusconi” i Público destaca “Europa en màxim risc”.

A la premsa esportiva, els rotatius catalans es fan ressò de la màxima disposició del president del Barça, Sandro Rossell, per oferir la renovació a Pep Guardiola. “El contracte de Pep, a punt”, diu l'Sport, mentre El Mundo Deportivo i El 9 esportiu subratllen “Quan tu vulguis, Pep”

stats