Recull de portades
Mèdia 09/01/2012

“Urdangarin i el seu soci s'enfronten a una fiança de fins a 3 milions”, a la portada de 'Público'

La cursa entre Rubalcaba i Chacón per liderar el PSOE, i el derbi català a la Lliga són els principals arguments a les portades

Ara
2 min

BarcelonaEl procés judicial del cas Nóos ha rebaixat la presència a la primera pàgina dels diaris, a l'espera de la jornada de declaracions com a imputats a què hauran de fer front Urdangarin i el seu soci. No obstant això, Público dedica l'obertura d'aquest dilluns a la pena econòmica que podria haver de fer front el duc de Palma i assegura: “Urdangarin i el seu soci s'enfronten a una fiança de fins a tres milions d'euros”. Segons el diari, la sentència tindria caràcter civil amb l'objectiu de garantir les possibles responsabilitats econòmiques pels diners públics presumptament desviats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rubalcaba i Chacón són dos dels protagonistes principals a les portades d'aquest dilluns. Els dos candidats a liderar el PSOE, que ahir es van veure les cares per primer cop des que van presentar les respectives candidatures a la secretaria general, donen peu a titulars d'obertura com el d'El País: “La batalla entre Rubalcaba i Chacón divideix el PSOE en totes les regions”. La Vanguardia, per la seva banda, subratlla: “Rubalcaba pren embranzida en el duel amb Chacón”.

Divergència en les obertures d'alguns rotatius.

El Periódico aposta per un tema propi i titula: “Compartir pis per no perdre'l”. El diari subratlla que la crisi força propietaris i llogaters a oferir part de la seva vivenda per pagar-ne els cosos.

El Punt Avui El Punt Avuiopta per: “Els ajuntaments també pagaran cànon de l'aigua”.

L'ARA obre amb: “El treball a temps parcial s'obre pas”, i afegeix que els sindicats accepten reduir jornada per evitar EROs.

La Razón dedica l'obertura a la reforma laboral i evoca les paraules de la ministra de Treball Fátima Báñez: “Si no hi ha acord, empresaris i sindicats quedaran deslegitimats”.

El Mundo i l'Abc opten per un altre cas de presumpta corrupció. El primer diu: “La policia veu el fill de Chaves com l'eix d'una xarxa delictiva”. El segon dóna més detalls i afegeix: "Subvencions de la Junta d'Andalusia es van desviar per comprar cocaïna”.

Les imatges de portada són, majoritàriament, per al derbi a la Lliga entre el Barça i l'Espanyol, que va acabar en empat a un. En clau esportiva, també destaca el lliurament de la Pilota d'Or, en què Messi podria igualar el registre de Platini de tres guardons consecutius.

stats