Recull de portades
Mèdia 08/03/2012

'La Razón' diu que el Govern “només concedeix ajudes contra la pobresa a organitzacions que utilitzen el català

L'adquisició d'Unnim per part del BBVA i la sentència del TSJC sobre el català a l'escola, que s'ha de fer pública aquest matí de dijous, són els principals arguments de les portades d'avui

Ara
1 min
La Razón, 8 de març

Barcelona"La Generalitat només concedeix ajudes contra la pobresa a organitzacions que utilitzen el català". Així ho afirma 'La Razón', que a la portada d'aquest dijous afegeix: el Govern "pressiona els magistrats del TSJC perquè avalin la immersió lingüística".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'adquisició d'Unnim per part del banc BBVA és el principal titular d'obertura a les portades d'aquest dijous. 'El Periódico' destaca: "El BBVA es queda amb Unnim, la penúltima caixa". 'La Vanguardia' titula: "El BBVA s'imposa en la pugna per Unnim".

'El Punt Avui' opta per la sentència del TSJC sobre el català a l'escola i cita "fonts coneixedores del procés" per assegurar que la decisió final serà la "immersió amb condicions".

L'ARA posa xifres a la desigualtat entre l'home i la dona en el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

'El País' destaca les declaracions del ministre de Justícia espanyol i titula: "Gallardón atribueix l'avortament a la violència estructural contra la dona".

'El Mundo' opta pel presumpte cas de corrupció que esquitxaria la Junta d'Andalusia i titula: "El responsable dels falsos ERO assenyala Chaves i Griñán". En la mateixa línia 'Abc' diu: "Guerrero implica Chaves en l'escàndol dels ERO".

També amb Andalusia com a protagonista, 'La Razón' recull la seva petició i titula: "Si es renova l'objectiu de dèficit minimitzarem el conflicte social".

stats