esports
Mèdia 04/05/2011

“Guanya el joc”, a la portada de l''Équipe'

La premsa internacional s'ha fet ressò avui de la victòria del Barça i ha exaltat el bon joc de l'equip

Redacció
2 min
Equipe, 4 de maig

BarcelonaUna vegada més, queda demostrat que el joc del Barça no només causa admiració a casa nostra, sinó que traspassa totes les fronteres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Équipe francès obre l'edició d'avui amb el titular “Guanya el joc” i, amb una imatge de Leo Messi en acció com a teló de fons, afegeix que “el joc ha acabat anul·lant la negativa del joc”.

La Gazzetta dello Sport també dedica la portada d'avui a la victòria de l'equip blaugrana i diu “Adéu Mou, el Barça a la final”, i afegeix que el partit del Camp Nou finalitza amb un empat 1-1 però Guardiola dóna una altra lliçó al Reial Madrid.

Per la seva banda, el rotatiu argentí Olé mostra una imatge en què Messi és embastit per tres jugadors del Reial Madrid i titula “Això és 'calentura'”. El diari afegeix que el Madrid, impotent, va fer-li 11 faltes al jugador argentí del Barça.

Les edicions digitals dels diaris internacionals també es fan ressò de la victòria del Barça i mostren titulars com “El Barça ha demostrat ser el mestre del Reial Madrid” a The New York Times, “El Barcelona fa que el Reial Madrid hagi de posposar la seva temptativa de guanyar la Champions” a The Guardian, “El Barça reserva la seva plaça a la final de la Champions” a la BBC, “El Barça completa l'obra i ja és a la final de la Champions” a La Gazzetta dello Sport, “El Barça, sense fer soroll” ja és a la final a l'Équipe, “El Barça guanya amb pluja” a Al-Jazira, “el Barça a la final de la lliga de Campions” a Le Monde i “El Barça acaba amb l'esperança del Reial Madrid al Camp Nou” a Il Corriere della Sera.

stats