Recull de premsa
Mèdia 22/08/2011

"Cau Gaddafi", a la portada de 'La Vanguardia'

L'entrada dels rebels libis al centre de la capital, Trípoli, comparteix protagonisme amb l'adéu de Benet XVI, un cop clausurada la JMJ de Madrid. La premsa esportiva catalana fa l'aperitiu pel Gamper, que enfrontarà el Barça i el Nàpols aquest vespre

Redacció
2 min
La Vanguardia, 22 d'agost

Barcelona“Cau Gaddafi” a La Vanguardia i “Els rebels libis conquereixen Trípoli” a Público són dos dels titulars que resumeixen l'estat de setge que viu el règim del coronel libi, amb la capital encerclada pels rebels des de la matinada de diumenge. El Periódico diu: Gaddafi “es resisteix a la rendició i crida els seus fidels a 'netejar' la capital d'insurgents”, l'ARA afegeix que “Els rebels penetren fins al centre mateix de Trípoli” i El País, “Els opositors asseguren haver capturat tres dels fills del dictador”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'adéu de Benet XVI, un cop clausurada la JMJ de Madrid, és l'altre protagonista a les edicions impreses d'aquest dilluns, especialment als rotatius de Madrid. El Mundo diu que el Papa s'acomiada “amb la missa més gran celebrada a Espanya” i Público, “El Papa marxa sense criticar el govern espanyol”. L'ABC i La Razón dediquen la portada sencera a una fotografia del pontífex i titulen ras i curt “Gràcies”. A la premsa catalana, La Vanguardia diu: “El Papa defineix Espanya com una 'Nació plural i catòlica'”. El Periódico afegeix que el Sant Pare s'acomiada d'Espanya “Per la porta gran”, després “d'una demostració de força en mobilitzar 1,5 milions de fidels”.

La premsa esportiva catalana comença a engegar els motors pel partit d'aquesta nit, que disputaran el Barça i el Nàpols. El Mundo Deportivo titula “El Gamper de Cesc” i l'Sport afegeix “i d'Alexis”. El 9 esportiu, “Amb tots vostès, un equipàs”, i ensenya en portada una fotografia dels jugadors blaugranes amb Villa, Cesc i Puyol en primer terme. Als rotatius madrilenys, l'As continua estirant la polèmica actuació de Mourinho a la Supercopa i titula “Mou no ha de demanar perdó”, evocant les paraules del seu portaveu personal, Eladio Paramés, que ahir va sortir en defensa del portuguès. El diari afegeix que al tècnic blanc el va sorprendre la trucada de Casillas a Puyol i Xavi per disculpar-se. Marca també es fixa amb el club blanc i diu “L'Inter vol Kakà i el València, Albiol”.

stats