Mèdia 18/09/2011

L'Acadèmia de la Televisió nord-americana celebra avui la 63a edició dels premis Emmy

'Mad Men', 'Boardwalk Empire' i 'Modern Family' surten com a favorits

Efe
2 min

Los ÀngelesL'Acadèmia de la Televisió dels EUA celebra avui a Los Angeles la 63a edició dels seus prestigiosos premis Emmy, els Oscar de la petita pantalla, per als que sonen favorits sèries com Mad Men i Boardwalk Empire en la categoria de drama i Modern Family en comèdia. El lliurament tindrà lloc al cèntric teatre Nokia de la ciutat californiana a partir de les dues de la matinada amb una gala que serà retransmesa als EUA per la cadena Fox i tindrà l'actriu Jane Lynch com a mestra de cerimònies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Està previst que l'esdeveniment duri unes tres hores i anirà precedit per una catifa vermella de prop de 120 metres de longitud per la qual s'espera que desfilin les cares més populars de la televisió. Les mirades estaran posades en els integrants de programes com Mad Men, guanyadora de l'Emmy a la millor sèrie dramàtica durant els últims tres anys, i Boardwalk Empire, que debuta en aquesta edició i sembla tenir serioses opcions per desbancar el seu rival. Tot apunta que Modern Family repetirà l'èxit de 2010 i es consagrarà com a millor comèdia, mentre que Mildred Pierce dominarà en els premis per minisèries i pel lícules televisives.

L'organització ha optat aquest any per fer l'esdeveniment de forma més respectuosa amb el medi ambient, i ha posat una catifa vermella feta de materials reciclats, així com panells solars per proveir d'energia els equips instal·lats a l'entrada del teatre.

A diferència d'altres anys, el personal que produeix la cerimònia farà servir bicicletes per desplaçar-se pel complex en lloc dels habituals carrets de golf. La nova edició dels Emmy comptarà amb un gran nombre musical i d'actors per anunciar els premis, segons Lynch, a qui es podrà veure visitant els set de gravació de les principals sèries de l'any.

stats