Ràdio
Mèdia 14/03/2011

El programa 'COM Llevar-se' de COMRàdio reuneix més de 300 oients en un dinar

La trobada, celebrada a Barcelona, va comptar amb persones d'arreu del territori català

Albert Castellví
1 min
Uns 350 oients es van reunir al dinar del programa 'COM Llevar-se'

BarcelonUns 350 oients del programa matinal COM Llevar-se, que emet COMRàdio, van reunir-se ahir en un dinar multitudinari organitzat a iniciativa dels oients. Es tracta de la quarta ocasió en què els seguidors de l'espai que presenten Ivan Llensa i David Gelonch han celebrat una trobada d'aquestes característiques, a la qual han assistit oients d'arreu del territori català.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els dos presentadors del programa, juntament amb el director general de l'emissora, Francesc Triola, la cap de Continguts, Núria de José i la directora de Mataró Ràdio –des d'on es realitza l'espai–, Montse Mei, van presidir l'acte, que es va convertir en un punt de trobada física de molts oients que coincideixen a les ones cada matinada.

COM Llevar-se s'emet cada dia de 5 a 7 del matí, i compta amb la participació dels oients, que comparteixen els seus problemes i situacions personals amb la resta de l'audiència. Això ha ajudat a crear, segons asseguren els responsables del programa "una autèntica comunitat", que "fa activitats i manté una relació constant mitjançant les xarxes socials". Els dinars anuals són una de les demostracions del sentiment de comunitat que s'ha creat entre els oients.

stats