ESPECIALS TELEVISIUS PER AL DIA DE NADAL I CAP D'ANY
Mèdia 23/12/2010

Una programació nadalenca molt esportiva

Arriba Nadal i les televisions preparen la seva programació perquè els espectadors celebrin les dates assenyalades amb la seva cadena. Nadal i Cap d'Any són els plats forts dels especials previstos.

L. Altarriba / A. Castellví
2 min
CarboneroCom, Callejeros

BarcelonaEls èxits entre l'audiència dels partits del Barça i també de la Fórmula 1 han fet decidir TV3 a tenyir de blaugrana i d'olor de gasolina les festes nadalenques. També Telecinco ha escollit l'esport per atreure els espectadors la nit de Cap d'Any, en aquest cas amb la coneguda presentadora Sara Carbonero.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Com ja és tradició, en aquestes dates festives les televisions aturen bona part de la seva programació habitual i emeten espais especials ambientats en les dates o reculls dels millors moments de la temporada. És, per exemple, el que faran Polònia la nit del 31 de desembre a TV3 o Can Bum! , el programa de sàtira política balear, a IB3, els dies 23 i 31 d'aquest mes.

Cinema familiar per al 25 i 26

Tant per al dia de Nadal com per l'endemà, sant Esteve, la majoria de cadenes dediquen tota la tarda a emetre pel·lícules "per a públic familiar". És a dir, molts dibuixos animats i moltes aventures.

A més, TV3 ha preparat per al vespre del dia de Nadal i del dia 1 una edició especial de La partida , el concurs de la cadena d'aquest estiu presentat per Javier Estrada. Els dos dies La partida rebrà al plató uns concursants molt especials: el dia 25 hi serà el jugador del Barça Bojan Krkic i l'1 de gener hi aniran Mireia Portas i Agnès Busquets, totes dues actrius de Polònia .

Gales per a la nit de Nadal

Com que el sopar del 24 és una de les cites familiars més tradicionals a Espanya, els canals de televisió estatals preparen programes especials per aquesta nit.

Tant La 1 com Telecinco recorren al format de gala amb actuacions. En el cas de Televisió Espanyola, Raphael i Rocío Durcal seran els homenatjats; a Telecinco la presentaran Paz Padilla i Joaquin Prat. Antena 3 recrearà amb humor i nostàlgia un Nadal del 1954, en ple franquisme. Finalment, Callejeros , de Cuatro, visitarà famílies al nord de la península que estiguin fent el tradicional sopar.

Cap d'Any esportiu

El Puyol de Crackòvia i la periodista de F1 Laia Ferrer són les dues cares que TV3 ha escollit per acomiadar l'any. Aniran fins a la Pobla de Segur, el municipi del futbolista, per fer en directe les campanades.

Abans de les 12 de la nit, TV3 emetrà un Crackòvia especial de 30 minuts amb la participació del Carles Puyol real amb el seu alter ego del programa, Jordi Ríos.

En el cas de Telecinco, serà una de les cares lligades als esports de la cadena, Sara Carbonero, qui transmetrà les campanades. Ho farà des de la Puerta del Sol madrilenya, acompanyada de dos altres valors de la casa: Pilar Rubio, que protagonitza la propera sèrie de Telecinco, Piratas , i la presentadora del nou matinal, Marta Fernández.

Canal 9 farà una retransmissió alhora des de sis campanars de poblacions valencianes.

La resta de cadenes també han escollit alguns dels seus presentadors més coneguts per acompanyar el moment de menjar els dotze grans de raïm: José Mota i Anne Igartiburu a La 1, Jorge Fernández i Sandra Daviú a Antena 3, Berto i Ana Morgade a La Sexta i l'equip de Tonterías las justas a Cuatro. A la segona de TVE conviden l'última nit de l'any dotze persones de la cultura a explicar una història personal.

stats