Ràdio
Mèdia 13/07/2012

Els programes de ràdio que no tornaran al setembre

La SER ha tancat l'històric espai de matinada 'Si amanece nos vamos'

Ara
2 min

BarcelonaEl final d'aquesta temporada suposarà per a molts espais radiofònics el comiat definitiu. L'últim d'afegir-se a aquesta llista ha estat el programa de la SER 'Si amanece nos vamos', segons s'ha sabut aquest divendres. Aquest és un resum dels principals espais que no han renovat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cadena SER

"A partir del setembre no ens trobarem allà on ho hem fet les últimes 5.000 nits. '@siamanece nos vamos. Amaneció'". Amb aquest poètic tuit el presentador de 'Si amanece nos vamos', Roberto Sánchez, ha informat aquest divendres que la cadena prescindirà del programa a partir de la propera temporada. L'espai, que s'emet cada dia de 4.00 a 6.00 de la matinada, acumulava prop de 20 anys en antena.

També falta confirmar quin serà el futur del programa 'El balcó', de Ràdio Barcelona, que té molts números de desparèixer després de la remodelació de la graella anunciada fa unes setmanes, que inclou l'allargament de 'La ventana' fins a la franja que fins ara ocupava aquest programa.

COMRàdio

És l'emissora on més canvis hi haurà de cara a l'any vinent. Tal com va avançar dimecres l'ARA, la majoria d'espais de la graella diària no continuaran al setembre. Els afectats seran 'El dia', 'Mas esports', 'Sí o sí', 'Extraradi', 'Tots x tots' i 'La nit'. La cadena no ha donat detalls sobre qui seran les noves veus de l'emissora, i de moment només ha avançat la seva intenció d'omplir la graella a partir de programes d'emissores locals.

Catalunya Ràdio

L'emissora pública ha renovat la franja del migdia, i aquest divendres s'han acomiadat definitivament tant 'Tot és molt confús' com 'Tenim un punt'. Tal com explicava aquest dijous l'ARA, els espais seran substituïts per un concurs musical –sense que s'hagi definit encara quina de les propostes que hi ha sobre la taula serà l'escollida– i un programa de servei que presentarà Marta Romagosa.

Ona fm

En aquest cas, el tancament dels programes podria ser fins i tot el primer pas cap al desmantellament definitiu de l'emissora. 'Fan zone', la segona edició de 'La graderia' i 'Ona sport' van acomiadar-se precipitadament el 31 de maig, i aquest divendres ha tancat també la primera edició de 'La graderia'.

RNE

La ràdio estatal no ha parlat directament de tancar programes, però aquest divendres s'ha sabut que Juan Ramón Lucas ha estat cessat com a presentador del matinal 'En días como hoy', tot i que encara tenia contracte en vigor. Tot i que encara no han rebut confirmació oficial, Toni Garrido (presentador del programa de la tarda) i Pepa Fernández (matins de caps de setmana) no és previst que segueixin al setembre.

stats