Televisió
Mèdia 06/10/2011

Telecinco vol Josep Pedrerol i l'equip de 'Punto pelota' en el seu futur canal masculí

Mediaset hauria fet una important oferta econòmica al presentador, que encara no ha acceptat per no perjudicar Intereconomía

Ara
1 min
Josep Pedrerol presenta Punto pelota , a Intereconomía.

BarcelonaEl grup Mediaset té previst obrir en els propers mesos un canal orientat específicament al públic masculí per completar la seva oferta televisiva, i vol que un dels emblemes de la nova cadena sigui un programa de l'estil de Punto pelota, amb el mateix presentador i els mateixos col·laboradors. Segons informa el portal El confidencial, el grup que dirigeix Paolo Vasile ja ha presentat al conductor de la tertúlia esportiva d'Intereconomía, Josep Pedrerol, l'oferta per endur-se el seu programa al nou canal de Telecinco. La proposta inclouria, a més, la possibilitat que Pedrerol s'endugués amb ell tots els col·laboradors de Punto pelota que cregui oportú.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que el futur canal masculí encara no està en marxa, la intenció de Telecinco és que la incorporació de Pedrerol sigui immediata. De moment, el programa s'ubicaria en algun dels canals secundaris del grup, i aterraria a la nova cadena previsiblement a principis de l'any vinent.

De moment, però, el presentador no ha acceptat l'oferta, ja que vol trobar la manera d'anar-se'n sense que això perjudiqui Intereconomía, a la qual vol agrair l'oportunitat que li va oferir fa dos anys i tots els esforços que han fet falta per mantenir-lo en antena. L'altre obstacle seria l'elevada clàusula de rescissió que consta en el contracte de Pedrerol amb Intereconomía, que té vigència fins al 2014.

Punto pelota és actualment un dels espais més destacats d'Intereconomía, que mensualment situa la seva audiència mitjana entorn al 2,8%, més del doble de les xifres habituals de la cadena.

stats