TELEVISIÓ
Mèdia 09/12/2011

'La que se avecina' repesca personatges

El rodatge de la sisena temporada de La que se avecina començarà el 19 de desembre. La productora vol que alguns personatges dels primers anys tornin a la sèrie, que s'estrenarà al febrer.

àlex Gutiérrez M.
2 min
Presentació de la cinquena temporada de La que se avecina, que emet Telecinco i que començarà a rodar els nous capítols el 19 de desembre.

BARCELONA.Torna a escalfar-se l'olla a pressió que és la comunitat de veïns de Mirador de Monte Pinar. La sèrie La que se avecina (Telecinco) comença a rodar la sisena temporada el 19 de desembre, amb la promesa de la productora de fer-hi tornar algun dels personatges dels primers anys. Adrià Collado -que interpretava el paper de Sergio, un actor de culebró- és un dels temptats. També està sobre la taula el fitxatge de Fernando Tejero, que havia encarnat el porter Emilio a Aquí no hay quien viva, precedent d'aquesta sèrie (i produïda així mateix per José Luis Moreno, en aquest cas a Antena 3). Però Tejero té com a prioritat la sèrie que, encara sense títol, està produint amb José Mota. Només en cas que aquest projecte encalli es plantejaria tornar al format de comèdia coral i diàlegs vertiginosos que el va llançar a la fama.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Si els retorns són una incògnita, les desercions (voluntàries o forçoses) sí que han transcendit. Ni Amparo Valle (que feia de Justi, la mare de l'Amador) ni María Casal (la Reyes, la nòvia de l'Araceli) seran a la nova tongada d'episodis -tretze- que es volen estrenar a principis d'any. Tot i que la cadena no ha anunciat la data exacta, l'equip de la sèrie creu que el més probable és que sigui a finals de febrer, empalmant amb la fi d'Aída.

Un guió més boig

La sèrie, centrada en les mil i una males passades que es juguen els veïns d'una improbable comunitat, arriba al seu sisè any amb dades creixents d'audiència. L'actor Jordi Sánchez, que interpreta Antonio Recio, creu que part de l'èxit es deu al fet que "la sèrie ha anat consolidant una entitat pròpia i ja no és un spin-off d'Aquí no hay quien viva. Ara el guió és molt més boig". En el cas del seu personatge, un dels més extrems de la peculiar comunitat, "s'ha anat destapant". "Abans era un poruc que atacava per por de ser atacat. Ara és un homòfob, feixista i xenòfob, que tot i així fa gràcia, suposo que perquè té també aquesta part innocent i infantil".

A l'espera de l'estrena dels nous episodis, La que se avecina s'està convertint en un fenomen de les reposicions. Des de fa mesos el canal Factoría de Ficción n'emet cada matinada un episodi i segueixen funcionant bé pel que fa a l'audiència. "Suposo que té a veure amb el fet que és una comèdia", creu Jordi Sánchez. "L'important aquí no és l'argument, sinó les situacions, així que a la gent li agrada veure episodis per veure repetit el que el va fer riure ja un cop".

stats