Música
Mèdia 21/03/2011

'L'ingenu és lliure', d'Ix!, Disc Català de l'Any 2010 de Ràdio 4

Ha estat el treball en llengua catalana més votat pels internautes de tots els que es van editar l'any passat

Albert Castellví
1 min

BarcelonL'àlbum L'ingenu és lliure, dels Ix!, ha guanyat el premi Disc Català de l'Any 2010 que atorga Ràdio 4. L'emissora ho ha fet públic a través del programa musical Catalunya Express, l'organitzador del premi. Les votacions per escollir el millor disc en llengua catalana editat durant l'any passat es van tancar divendres, i van donar la victòria al tercer àlbum d'aquest grup de pop independent amb components de Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Cadaqués.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El guardó se'ls lliurarà en un acte que tindrà lloc el dia 5 d'abril a la seu de Ràdio 4 a Barcelona i que presidirà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Durant la festa els Ix! interpretaran algunes de les seves cançons, i també hi participarà un altre grup encara per confirmar.

El Disc Català de l'Any s'escull a través d'una votació popular per internet i en dues fases: la primera permet votar qualsevol àlbum editat durant l'any anterior en llengua catalana, mentre que a la segona els candidats queden reduïts a deu, els que més vots hagin aconseguit durant la primera fase.

stats