PROGRAMACIÓ ESPECIAL
Mèdia 22/12/2011

Les ràdios surten de l'estudi per celebrar l'arribada de Nadal

Diversos espais de Catalunya Ràdio i RAC1 s'emeten demà des de fora dels estudis, i els de l'emissora pública tindran, a més, un caràcter solidari. És l'inici de quatre dies de programació especial per Nadal.

Albert Castellví Roca
2 min
Manel Fuentes conduirà demà un programa especial de Nadal des del teatre Kursaal de Manresa.

BARCELONARAC1 i Catalunya Ràdio celebren demà l'inici de les festes de Nadal amb programes especials que s'emetran lluny dels estudis. L'emissora pública passarà el dia al teatre Kursaal Manresa, des d'on emetrà El matí de Catalunya Ràdio , Tot és molt confús , Tenim un punt i La tribu de Catalunya Ràdio .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir de les vuit del matí, el programa que presenta Manel Fuentes comptarà amb les actuacions musicals de La Vella Dixieland, Elena Gadel i Mònica Green, i parlarà de la pel·lícula Pepe & Rubianes amb el seu director, Manuel Huerga; el productor, Jaume Roures, i alguns amics de l'humorista. A més, durant el programa se celebrarà la final de la Copa Enigmàrius. A la tarda, La tribu també tindrà un important component musical gràcies a Gossos, La Iaia i Esclat Gospel Singers, i rebrà la visita dels humoristes Andreu Buenafuente, Berto Romero i Ana Morgade, que hi presentaran el seu nou espectacle Terrat Pack .

Paral·lelament, durant tot el dia un tió de quatre metres presidirà l'escenari del teatre Kursaal, i a partir de les dotze se'l podrà fer cagar a canvi d'una aportació de productes d'alimentació que es destinaran al Banc dels Aliments, pensant especialment a pal·liar la fam infantil. És el quart any que Catalunya Ràdio munta el tió solidari, que en l'última edició va recollir 52 tones de menjar.

La programació especial de Catalunya Ràdio continuarà dissabte a la nit, amb l'emissió de programes com Nadal de llibre , Samarinda de Nadal i diversos espais musicals. El dia de Nadal la programació es basarà en un breu resum d'una hora de durada de cadascun dels principals espais de l'emissora, i per Sant Esteve la graella serà l'habitual dels festius intersetmanals, amb un especial sobre Sopa de Cabra a partir de les nou del vespre.

'És Nadal al món'

Per la seva banda, El món a RAC1 també celebra demà el Nadal amb una emissió des del Palau de la Música, com ja ha fet els últims quatre anys. Entre les 9.30 i les 12.00, Jordi Basté conduirà l'especial És Nadal al món , que comptarà amb les actuacions musicals d'Antònia Font, Teràpia de Shock, els Catarres, Marina Rossell, Andrea Motis & Joan Chamorro Group i l'Alabama Gospel Choir, entre d'altres. A més, tots els presentadors de la resta d'espais de l'emissora passaran també per l'escenari del Palau per sumar-se a la festa. Més de 1.600 persones -els guanyadors dels sortejos que la cadena ha fet els últims dies- ompliran de gom a gom el Palau per veure el programa en directe.

Per als dies de Nadal i Sant Esteve, RAC1 ha dissenyat una graella especial en què els espais habituals de l'emissora s'aniran succeint en blocs de dues hores.

Música i teatre a la COM

COMRàdio també introdueix canvis en la graella habitual, amb presència destacada dels continguts musicals. Així, demà passat a partir de les vuit del vespre oferirà l'espai Beatles Christmas Show , que Josep Maria Francino ha presentat des de fa 42 anys per Nadal en diverses emissores. La tarda del dia de Nadal estarà protagonitzada per l'espectacle de radioteatre Quatre dones i el sol , produït per la Ràdio Municipal de Terrassa. La nit de Sant Esteve, Marc Sabater presentarà des de Ràdio Sabadell l'espai Broadway Express , sobre teatre musical.

stats