Mèdia 13/09/2012

El 'reality' 'Gandia Shore' és el plat estrella de la nova temporada de MTV

La cadena potencia, sobretot, els programes de telerealitat i sèries com 'Herois' i 'Finales felices'

Mireia Ayguadé
1 min
El programa 'Jersey shore' és un dels que incompleix l'horari protegit

BarcelonaLa cadena espanyola MTV ha presentat, aquest dijous, la seva nova temporada, en la qual torna a potenciar els 'reality shows'. La gran estrena és 'Gandia Shore', la versió espanyola del programa de telerealitat 'Jersey Shore', que s'emetrà a partir de l'octubre. Situat al municipi valencià de Gandia, el 'show' mostra quatre nois i quatre noies, d'entre 20 i 28 anys, que passen "un estiu memorable", tal com afirma la cadena, que no ha donat més detalls sobre el programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El proper dilluns 17 de setembre el canal també estrena 'Snooki & Jwoww', el programa d'entreteniment que tracta el dia a dia de dues de les protagonistes del 'reality' 'Jersey Shore', del qual també està previst que s'emeti la sisena i última temporada. Una altra aposta de MTV són les sèries, com la segona temporada de 'Finales felices', a partir del dimecres 19 de setembre, i l'emissió de la tercera temporada d''Herois', el mes vinent.

La cadena no deixarà de banda els seus orígens musicals i té programat emetre els 'European Music Awards 2012', que se celebren a Frankfurt el dia onze de novembre.

stats