Recull de portades
Mèdia 26/04/2012

"2013: fi de la recessió", a la portada de 'La Razón'

El diari pronostica un creixement d'entre el 0,3 i el 0,5% per a Espanya

Ara
1 min
razon

Barcelona'La Razón' obre la seva edició d'aquest dijous amb un pronòstic que assegura que el consell de ministres presentarà a Europa i que preveu un creixement d'entre un 0,3 i un 0,5% per a l'any vinent. El diari titula "2013: fi de la recessió".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El País' assegura en portada que "la rebel·lió contra l'austeritat fiscal de Merkel creix a Europa" i assegura que "Catalunya recorre a l'avançament del govern central per pagar les nòmines".

El debat sobre els pressupostos i la crispació creixent entre CiU i PP són els principals arguments d'obertura a la premsa catalana i, també, a alguns rotatius de Madrid. 'La Vanguardia' resumeix: "La col·laboració entre el PP i CiU s'esquerda". 'El Punt Avui' opta per una citació textual del president de la Generalitat, Artur Mas, i diu: "Per a l'AVE a Galícia o El Prado, sí que tenen diners". L'ARA rebla: "L'asfíxia financera crispa Mas". 'El Periódico', per la seva banda, es decanta pel "dilema de Mas" i el situa en "una altra retallada o intervenció". 'Abc' obre edició assegurant que el govern espanyol "planta cara als nacionalistes". 'El Mundo' subratlla: "El govern espanyol decidit a intervenir autonomies: 'Està en joc Espanya".

stats