La Marató
Mèdia 19/12/2010

El rècord, a tocar

La Marató d'enguany podria batre el rècord del 2004, quan es recollien fons per a la investigació contra el càncer. Tot i la crisi, el país està responent a la crida per lluitar les lesions medul·lars adquirides

Redacció
1 min
Xavier Lozano, el músic de 'No me la puc treure del cap' ha convertit una crossa en una flauta

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La solidaritat va camí de vèncer la crisi i situar 'La Marató' d'enguany en el podi de les més reeixides. De moment, el marcador superava ja els 4 milions d'euros, però està encara a l'espera de reflectir els canvis del vespre, que són tradicionalment els més rellevants. Així, l'objectiu està en millorar els 8.712.000 euros que es van recollir l'any 2004, quan aquesta iniciativa solidària va dedicar-se a la recerca contra el càncer. En tot cas, convé recordar que es tracta d'una xifra definitiva, que s'obté setmanes després de celebrar-se el programa amb donacions tardanes. Però abans hi ha la xifra del final de programa. Aquell any, a l'hora de tancar la Marató, s'havien recollit 7.436.881 euros, de manera que aquest seria el llistó a superar aquesta nit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En tot cas, les dades que arriben des de l'organització permeten ser optimistes i aspirar al rècord si es manté el ritme. El nivell de donacions està sent superior al de l'any passat, la qual cosa trenca la tendència d'arreu del món a obtenir resultats més modestos. A França, per exemple, la tradicional 'Téléthon', reina d'aquest format, ha aconseguit enguany 84 milions d'euros, un 6,69% menys que en l'edició anterior.

stats