Recull de premsa
Mèdia 26/10/2011

“El PSOE critica en un vídeo l'ensenyament privat, amb el qual es va formar Rubalcaba i nombrosos dirigents”, a la portada del diari 'Abc'

El diari subratlla que diversos ministres socialistes porten els seus fills a centres privats. La cimera de caps d'estat i de govern a Brussel·les és el principal titular d'obertura a la premsa catalana i espanyola

Ara
2 min
Abc, 26 d'octubre

BarcelonaL'Abc encapçala l'edició d'aquest dimecres amb el titular “Rubalcaba es posa en un bassal” i carrega contra la campanya del PSOE, que ahir van presentar un vídeo en el qual acusa el PP d'afavorir l'escola privada. El diari assegura que alguns ministres socialistes porten els seus fills a escoles privades i assegura que diversos dirigents del PSOE, entre els quals hi figuren Rubalcaba, Zapatero, Blanco, Carme Chacón, Gabilondo i Alfonso Guerra, es van escolaritzar en centres privats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La trobada de caps d'estat i de govern europeus d'aquest dimecres a Brussel·les, amb l'ombra del temor que no s'arribi a mesures concretes sobre el fons de rescat, Grècia i els bancs, és el principal argument a les portades. El verb més utilitzat en els titulars és “jugar-se-la”. En aquest sentit, La Vanguardia diu que “L'euro se la juga en una cimera de resultat incert”, Público subratlla “Cimera clau contra la crisi. Europa se la juga” i l'ARA rebla “Europa se la juga”, i afegeix les claus principals de la reunió d'aquest dimecres. El País i La Razón es fixen en Itàlia i els moviments del Cavaliere, hores abans de la cimera, i titulen “Berlusconi lluita a la desesperada per evitar la caiguda del seu govern" i “Berlusconi 'burla' les exigències de la UE amb en tebi pla d'ajustaments”, respectivament.

El Punt Avui opta pels resultats de l'últim baròmetre del CEO i destaca que “L'independentisme amplia la distància". El Periódico encapçala la portada amb el titular “Noves ajudes per als aturats sense recursos” i afegeix que el consell de ministres aprovarà divendres un projecte per ocupar majors de 55 anys. Per la seva banda, El Mundo continua la seva ofensiva post-ETA i assenyala que “López munta una oficina per reinserir deportats i fugits”.

stats