Recull de premsa
Mèdia 27/10/2011

Caamaño utilitza els jutges per escenificar el final d'ETA", a la portada del diari 'El Mundo'

El ministre de Justícia es reunirà amb fiscals i magistrats implicats en la lluita contra el terrorisme. Les mesures aprovades durant la cimera de Brussel·les per acabar amb la crisi de l'eurozona són el principal argument a les portades

Ara
2 min
El Mundo, 27 d'octubre

BarcelonaEl Mundo dedica un titular destacat a la convocatòria del ministre de Jústicia espanyol a 10 càrrecs de la Judicatura i la Fiscalia, i titula "Caamaño utilitza els jutges per escenificar el final d'ETA". El diari assegura que alguns dels convocats han admès el "tuf electoralista" que es desprèn de la convocatòria.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les mesures aprovades aquest dimecres pels caps de govern de la UE, abans de tancar les redaccions, encapçalen les portades de gairebé tots els rotatius aquest dijous. La majoria opta pel requeriment de la UE a la banca espanyola, a qui obliga a recaptar 26.000 milions d'euros. És el cas de La Vanguardia, El Mundo i El País. Público opta per “Europa posa la banca espanyola en el punt de mira”, La Razón matisa que “Brussel·les imposa a Espanya una depreciació del 2% del seu deute”, l'Abc subratlla que “La UE consuma el càstig al deute espanyol”, El Periódico opta per “Cop a la banca” i l'ARA rebla que “Merkel s'imposa”, i afegeix que la cimera dóna llum verda per a un fons de rescat d'un bilió.

El Punt Avui és l'únic rotatiu que es desmarca en l'obertura. El diari es fixa en el dèficit català i destaca “16.434 milions d'euros van a Madrid i no tornen”. La Vanguardia també s'hi refereix i diu “Cada català aporta a l'Estat 2.256 euros de més a l'any”.

En la pàgina esportiva, El Mundo Deportivo dedica la portada d'aquest dijous a un reportatge fotogràfic de Víctor Valdés amb la seva dona, Yolanda Cardona. Es tracta d'una entrevista del porter del Barça per a la revista DTDT, que inclou un book de la parella en postures suggeridores que el diari titlla d'”espectaculars”.

stats