RECULL DE PORTADES
Mèdia 25/05/2012

"El PP estudia crear el banc públic més gran de la història", a la portada d''El Mundo'

El diari subratlla que la nova entitat "incorporaria Novagalicia Banc i Catalunya Banc a Bankia, si no hi ha ofertes atractives"

Ara
1 min
El Mundo, 25 de maig del 2012

Barcelona'El Mundoobre l'edició d'aquest divendres amb el titular: "El PP estudia crear el banc públic més gran de la història". El diari subratlla que la nova entitat "incorporaria Novagalicia Banc i Catalunya Banc a Bankia, si no hi ha ofertes atractives".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Punt Avui' també se centra en la proposta bancària del ministeri d'Economia, i titula: "Banca pública".

'El País opta per: "El 'cas Dívar' obre una crisi sense precedents al poder judicial".

'La Razón titula: "En defensa de Gibraltar". El diari subratlla que la Guàrdia Civil demana un 40% més d'efectius després dels "atacs de la Royal Navy a pesquers espanyols".

'Abc també se centra en la polèmica a Gibraltar, i titula: "Espanya adverteix que no tolerarà més humiliacions".

'El Periódico' fa doble portada. La primera la dedica a la final de Copa d'aquest vespre, i titula: "El futbol és el rei". La segona obre amb el tancament del portal d'Interior, i diu: "La web antivandalisme es tanca sense detinguts".

'La Vanguardia' diu: "Guindos ajorna la subhasta de Catalunya Caixa". El diari subratlla que el govern espanyol retarda dues setmanes la presentació d'ofertes per adquirir l'entitat.

L'ARA afirma: "Eurobons sí o si". El diari planteja 4 preguntes sobre els eurobons, que han estat el centre del debat els darrers dies. A les pàgines interiors ofereix una portada dedicada a la final de Copa i al tècnic de Santpedor, que avui juga l'últim partit a la banqueta blaugrana: "La Copa del Pep", titula el diari.

stats