RECULL DE PREMSA
Mèdia 12/11/2011

"La vida d'un nen per 50 euros", portada d''El Periódico'

El rotatiu destaca que gràcies a les ONGs, en només sis setmanes, infants desnodrits somalis a punt de morir s'han recuperat

Ara
1 min

BarcelonaEl Periódico de Catalunya mostra en portada les imatges d'abans i després de la recuperació d'un infant desnodrit somali. "La vida d'un nen per 50 euros", destaca. El rotatiu també considera en un anàlisi de Kristalina Georgieva, comissària d'Ajuda Humanitària de la Unió Europea, que "La seva seguretat [la de les cooperants] és el nostre futur".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La decisió sobre la gestió de l'Aeroport del Prat centra bona part de la resta de portades catalanes. "Veu catalana insuficient en la gestió del Prat", titula El Punt Avui, mentre que El Periódico considera que hi ha "Majoria catalana al consell rector del Prat".

El debat entre els candidats catalans al 20-N també és destacat. "El primer debat manté l'empat a Catalunya", considera La Vanguardia.

D'altra banda, la crisi de l'euro centra l'atenció d'El País. El diari s'avança, destaca l'aprovació divendres al Senat del pla anticrisi dictat per la UE i el pas que haurà de fer la cambra baixa avui. "Itàlia tanca l'era Berlusconi amb l'ajust dictat per la UE", titula.

El Mundo destaca que "L'advocat de l'Estat avisa: el pas d'ETA no és 'irrevocable'", mentre que l'ABC dedica la seva obertura a una fotografia de Soraya Sáez de Santamaría, portaveu del Partit Popular, que ahir va donar a llum.

stats