Mèdia 11/02/2012

Hereu diu a 'El Periódico' que "és el moment de renovar els lideratges"

L'exalcalde socialista diu en una entrevista que no ha perdut la il·lusió però que la renovació és necessària. La reforma laboral és el tema estrella de totes les portades d'aquest dissabte

Ara
2 min

BarcelonaEl diari 'El Periódico' destaca avui en portada una entrevista amb l'exalcalde socialista, Jordi Hereu, que ahir va anunciar que a partir del març deixarà de ser regidors i no es presentarà com a candidat a l'alcaldia de Barcelona. En l'entrevista, Hereu diu: "no he perdut la il·lusió però és el moment de renovar els lideratges". El diari destaca també en portada la reforma laboral anunciada ahir pel govern central i la titlla com a "Autopista al comiat" i destaca que les empreses tindran més fàcil indemnitzar els treballadors amb 20 dies per any treballat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La reforma laboral és el tema central de la portada de 'La Vanguardia' que destaca que l'executiu espanyol ha aprovat una reforma "dura" que "europeitza l'acomiadament" i que permet que autònoms i emprenedors que contractin treballadors joves tinguin incentius. La retirada de Jordi Hereu de la primera línia de la política municipal és l'altre gran tema destacat en la portada d'aquest dissabte. El 'Punt-Avui' titula: "Acomiadament més fàcil i més barat" i subratlla que la reacció dels sindicats, UGT i CCOO, ha estat de dir que la reforma s'ha fet "a traïció". L'adéu de Jordi Hereu és l'altre tema destacat i el diari assegura que l'exalcalde seguirà com a president de la federació de Barcelona i que Jordi Martí prendrà el relleu.

"Una reforma laboral històrica" és el titular del diari 'ABC' que explica que les claus d'aquesta nova llei són un acomiadament més econòmic, flexibilitat a l'empresa, primacia dels convenis d'empresa, feines socials per als aturats i ERE's sense autorització. El rotatiu editat a Madrid també destaca que el jutge Baltasar Garzón va dinar ahir amb l'exministre Camacho a qui titllen de "mà dreta de Rubalcaba". 'El Mundo' parla de "revolució laboral" en la seva portada d'aquest dissabte i parla de "contundent reforma que transformarà el mercat de treball". El rotatiu explica en 10 punts els canvis més importants d'aquesta reforma. El diari 'El País' per la seva banda diu que "els acomiadaments seran més fàcil i econòmics" i destaca també en portada el titular: "L'executiiu grec s'enfonsa entre protestes per l'ajust". 'La Razón' parla de "la gran reforma anti-atur" i destaca també en portada que "Garzón podria acabar davant d'un jurat popular pels pagaments de Nova York". El diari 'Público' titula: "Acomiadament extremadament econòmic" i assegura que "la indemnització de 20 dies es generalitza".

stats