Recull de premsa
Mèdia 30/12/2011

“El duc palma”, a la portada del diari 'El Periódico'

Ofensiva de la premsa contra el gendre del rei, després de la seva imputació. “Tots som iguals davant la llei”, diu 'Abc'. “Imputat”, “negocis irregulars” i “corrupció” són els conceptes més repetits a les portades

Ara
1 min
El Periódico, 30 de desembre

BarcelonaLa imputació d'Iñaki Urdangarin obre totes les portades de la premsa d'aquest divendres. El Periódico fa un joc de paraules amb el títol nobiliari del gendre del rei i titula: “El duc palma”. No obstant això, La Razón titula: “El 'no-duc', sense assignació”, i destaca que mentre la infanta Cristina sí que és duquessa de Palma, malgrat que no té el títol en propietat perquè només se n'hi va concedir l'ús, el seu marit no ha rebut mai l'assignació de la Zarzuela.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els conceptes “imputat”, “negocis irregulars” i “corrupció” són els més repetits entre els titulars i les entradetes. El Punt-Avui subratlla: “La justícia arriba a Urdangarin”, i La Vanguardia destaca: el jutge “li dóna un mes perquè prepari la declaració”. El País explica: “El jutge imputa Urdangarin pels seus negocis irregulars”; El Mundo afegeix: “El fiscal li atribueix afany desmesurat de lucre”, i Público assenyala: “Els delictes de corrupció pels quals haurà de respondre impliquen penes de presó”.

stats