Recull de premsa
Mèdia 20/07/2011

“Bono indigna les víctimes del franquisme”, a la portada de 'Público'

El president del Congrés elabora un text en el 75è aniversari del 18 de juliol en què no condemna el cop d'estat feixista. Les declaracions de Rupert Murdoch a la Cambra dels Comuns britànica i la pressió sobre Camps perquè es declari culpable pel cas dels vestits són els dos titulars principals a la premsa aquest dimecres

Redacció
2 min
Público, 20 de juliol

BarcelonaPúblico obre l'edició d'aquest dimecres amb el titular “Bono indigna les víctimes del franquisme” i afegeix que el president del Congrés elabora un text en el 75è aniversari del 18 de juliol en el qual utilitza Azaña per no condemnar el cop d'estat feixista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La compareixença de Rupert Murdoch ahir a la Cambra dels Comuns britànica, juntament amb el seu fill James i l'exdirectora de News of the World, Rebekah Brooks, és el titular d'obertura a bona part dels diaris i un dels principals a la resta. El PeriódicoEl Periódico diu “Els Murdoch se'n renten les mans”, l'ARA “S'exculpen”, La Vanguardia “Murdoch nega que sigui el responsable de les escoltes”, El País “Murdoch: 'És la major lliçó d'humilitat de la meva vida'” i La Razón “Murdoch, agredit i humiliat”.

La pressió sobre Camps perquè es declari culpable pel cas dels vestits centra l'atenció a la premsa espanyola. El País diu “Rajoy negocia amb Camps perquè es declari culpable i eviti el judici”, El Mundo “Camps pretén reconèixer el seu delicte i aferrar-se al càrrec” i l'Abc “Camps, disposat a pagar la multa per eludir el banc dels acusats”.

La Vanguardia encapçala l'edició d'avui amb el titular “Gómez xifra en un 25% el frau en el cobrament de l'atur” i l'Avui i El Punt van amb “Agost crític a Sants”.

Els diaris catalans també dediquen un destacat a l'incendi que crema a l'Alt Camp des d'ahir al migdia i recorden el periodista Carles Sentís, que va traspassar ahir a l'edat de 99 anys.

stats