Recull de premsa
Mèdia 15/08/2011

15-M: “3 mesos d'èxits” a 'Público' i “decepció” a 'La Razón'

Els diaris analitzen, des d'òptiques diferents, l'empremta deixada pel moviment dels “indignats”. L'anada de la Supercopa entre el Barça i el Madrid, amb un empat 2-2 al Bernabéu, és el titular d'obertura per la majoria de diaris aquest dilluns

Redacció
2 min
Público, 15 d'agost

BarcelonaAvui que es compleixen tres mesos del moviment 15-M, els diaris fan un anàlisi de la repercussió que ha tingut el moviment dels “indignats”. Público titula “Tres mesos d'èxits” i enumera algunes de les fites aconseguides fruit de les reclames dels “indignats”: l'acceptació de la reforma de Llei Electoral, un millora en la protecció dels hipotecats i l'aprovació per part del govern espanyol d'una llei relacionada amb la transparència. Des d'una òptica completament oposada, La Razón presenta les dades d'una macroenquesta de NC Report en el marc de les Jornades Mundials de la Joventut que se celebren aquesta setmana a Madrid i titula “Així es veuen els joves espanyols: creients i decepcionats pel 15-M”. Segons el diari, la majoria de joves se senten creients i consideren que la fe ajuda a enfrontar-se als problemes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'anada de la Supercopa, disputada ahir al Bernabéu entre el Reial Madrid i el Barça i que va acabar amb un empat 2-2 entre els dos equips, és el titular d'obertura a la majoria de diaris catalans i espanyols. El Periódico titula “Regust de victòria”, El Punt-Avui “Tot igual”, l'ARA “Empat d'or”, l'ABC “Taules en el Madrid-Barça”, La Vanguardia “El Barça manté la jerarquia” i Público “El Madrid guanya en joc”. A la premsa esportiva, l'Sport diu "Cop al Madrid", El Mundo Deportivo "Supercracks", El 9 esportiu "Beneïda visita" i Marca "Pur futbol!"

Els titulars econòmics també destaquen en algunes edicions impreses. La Vanguardia encapçala la seva edició amb “La tensió borsària complica la privatització del Prat”, El Mundo diu “El crèdit bancari a empreses i famílies, en el seu mínim històric” i l'ARA “El Banc Mundial adverteix que la crisi s'agreujarà”.

stats