Recull de premsa
Mèdia 06/02/2012

“Un alt càrrec policial va autoritzar Renfe a destruir els trens” de l'11-M, segons 'El Mundo'

La nova cúpula del PSOE encapçala totes les edicions impreses d'aquest dilluns

Ara
1 min
El Mundo, 6 de febrer

Barcelona'El Mundo' torna a situar en portada l'atemptat de l'11-M a Madrid, i aquest dilluns assegura: "Un alt càrrec policial va autoritzar Renfe a destruir els trens". Segons el diari, que cita tres fonts anònimes que formaven part de la companyia el 2004, el jutge Del Olmo no va emetre cap autorització per avalar la iniciativa, que s'hauria impulsat després que un alt comandament de la Comissaria General d'Informació fes una trucada la mateixa tarda de l'atemptat al director de Seguretat, Rodríguez Simons.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou executiu del PSOE encapçala totes les edicions impreses d'aquest dilluns, amb lectures diferents vers el nou equip de Rubalcaba. 'El Punt Avui' destaca: "Rubalcaba talla el 'chaconisme' de soca-rel", un titular molt similar al que situa en portada l''Abc'.

'El Periódico' i 'Público' assenyalen que el nou secretari general "s'envolta dels fidels". En la mateixa línia, l'ARA destaca que "arracona els seus rivals".

Per la seva banda, 'La Vanguardia' subratlla: "Rubalcaba s'estrena amb un gest clar d'autoritat". 'El País' diu: "Rubalcaba aposta per un PSOE centrat en una 'oposició útil'". Més contundent, 'La Razón' etziba: "Rubalcaba situa a l'executiu l'equip de la derrota socialista". 'El Mundo' col·loca en portada les declaracions del secretari general dels socialistes de Madrid, Tomás Gómez, i diu: "Aquest és el concepte que té Rubalcaba de la integració".

stats